- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
Szia,
köszi az infokat.
Nem teljesen ez a funkcionalitás, mert a kézzel elutasított hívásokra vonatkozik. Egész pontosan most így megy: jön hívás, akkor a hívásfogadó képernyőre kimegy egy ablak, hogy "szabvány" sms-sel vagy egyedi sms-sel utasítom el a hívást. Mindkét esetben megy a notification-be a telszám + név, hogy volt ilyen elutasítás. Ha szabvány sms, akkor megy is egyből az sms a hívott félnek, hogy bocsi, majd később, a másik esetben feljön az sms író ablak. Aztán, ha klikk a kreált notif-re, akkor megy a hívás egyből (ehhez kellett a hiányzó info). Azóta ez remekül működik

Tudom, sok progi tudja, de mindnek (elég sokat kipróbáltam, de biztos nem mindet
) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni 
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék elutasított hívásról értesítést. A címbe raknám a telefonszámot, comment-be a nevet. És ha klikk ezen, akkor tárcsázzon. De képtelen vagyok kiolvasni a klikkelt notification címét. %NTITLE nem ez. Logot futtattam, ott megjelent xxx:notifyclicktitle néven. Tudtok esetleg segíteni, hogy miként lehet ezt az infót kinyerni?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Miként tudok a google naptár bejegyzéshez értesítőt adni? (akár létrehozással együtt)
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni