- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
Szia,
köszi az infokat.
Nem teljesen ez a funkcionalitás, mert a kézzel elutasított hívásokra vonatkozik. Egész pontosan most így megy: jön hívás, akkor a hívásfogadó képernyőre kimegy egy ablak, hogy "szabvány" sms-sel vagy egyedi sms-sel utasítom el a hívást. Mindkét esetben megy a notification-be a telszám + név, hogy volt ilyen elutasítás. Ha szabvány sms, akkor megy is egyből az sms a hívott félnek, hogy bocsi, majd később, a másik esetben feljön az sms író ablak. Aztán, ha klikk a kreált notif-re, akkor megy a hívás egyből (ehhez kellett a hiányzó info). Azóta ez remekül működik

Tudom, sok progi tudja, de mindnek (elég sokat kipróbáltam, de biztos nem mindet
) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni 
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék elutasított hívásról értesítést. A címbe raknám a telefonszámot, comment-be a nevet. És ha klikk ezen, akkor tárcsázzon. De képtelen vagyok kiolvasni a klikkelt notification címét. %NTITLE nem ez. Logot futtattam, ott megjelent xxx:notifyclicktitle néven. Tudtok esetleg segíteni, hogy miként lehet ezt az infót kinyerni?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Miként tudok a google naptár bejegyzéshez értesítőt adni? (akár létrehozással együtt)
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- E-roller topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Bluetooth adapter(ek)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni