Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A beállításokat visszaállítja, ha inaktiválódik a profil.
Minden task egy beállítás, ami mellett fogaskerék ikon van.(#1141) wardemi
Kiterjesztett asztal az micsoda? Teljes képernyős mód talán?
Ha ICS+ romod van, akkor a tálcát nem fogod tudni eltüntetni.
Én ebben nem tudok segíteni, még sosem merült fel ilyen igény eddig.
2G/3G-t elvileg Tasker is tud váltani, bár sokan mondták, h nekik nem megy. SS sem vált át? Akkor szerintem ott vmi szoftveres gát lehet a romban. Vmi rémlik, h egy-egy parancsot kizárólag CM rom-ban lehet lefuttatni, de h ez pont a hálózatváltás-e, az passz. Ez van.Jaja van erre Tasker plugin is.
(#1142) bogil99
Abban a feladatban, hogy figyeld a szenzorokat és ha helyzet van, akkor futtasd le ezt és ezt?
Ha a képernyő ki tud kapcsolni mellette, akkor de. Az accelero lesz a legnagyobb fogyasztó utána.Viszont ha a képernyő folyamatosan megy, akkor hamar lemerül.
Régebben kipróbáltam a Sleep as Android-ot és töltő nélkül reggelre szinte teljesen lemerült a telefon.(#1143) bacus
Ha mondjuk Tasker-ben a képernyő bekapcsolására várakozol és utána kapcsolod ki a zárat?
Android-ban a képernyő bekapcsolás az a képernyő zár feloldását jelenti. Vagyis az eseményt tekintve a csak felvillantom egy-két másodperc erejéig, az nem minősül bekapcsolásnak.(#1144) wardemi
Jah. Task/Perform Task.Nekem GB romom van még, ICS alatt lehet más követelmények vannak.
Nálam SS-ben csak meghívom a a Screen Dim [adott időre] és a Keyguard Disabled parancsokat és voilá!(#1145) bacus
SS-ben Keyguard paranccsal tudod kilőni a képernyő zárat. -
wardemi
senior tag
Helló!
Szerintem
Bár én is új vagyok (ha tévedek úgy is kijavítanak) de szerintem amit te keresel az az exit task lesz. Ezt a profilnál tudod hozzá addolni ha hosszan rányomsz. Itt ugyan úgy mint minden taskban megadod ami neked kell pl.: wifi Off stb.MÁS
Én is új vagyok még tanulom az egészet egyenlőre olyan kérdésem van, hogy SS-t használok viszont nekem a kitejesztet asztal funkció pont nem érhető el (a rom támogatja pedig) és minden más igen, ezt mással meg lehetne kerülni mert akarok egy olyan profilt állítani, hogy ha a chrome lefut akkor rakja ki nagyba illetve játékoknál megint ugyan ez. A másik hogy a 2g/3g váltó csak a net-en belül lehet aktiválni mert ott pirossal jelez hogy nem használhatom SS-ben nem találtam csak a mobiladatok ki/be kapcsolását ami nekem nem jó, erre más alternatíva létezik e? Őszintén szólva nem nagyon szeretném a tasker miatt CM-re váltani most egy elég "fasza" Vanir romot nyúzok (AOKP) és rootolva vagyok.Hogy ne csak kérdezzek:
Régebben volt téma, hogy az autóban mikor felrakja az illető (azt hiszem S3-at) tölteni a telefon a kocsiban hogyan lehessen megoldani, hogy a navi profil induljon az alap helyett. Ha még aktuális vagy a jövőre való tekintettel másnak, NFC használatával mégjobban kibővül a telefon felhasználhatósága. Mikor "programonzni" kell az NFC-t meglehet adni hogy a tasker egy taskját indítse el pl. így innentől fogva az NFC matricákat mint indítió eseményt lehet használni. Innentől megint csak fantáziálgatni kell, hogy az az NFC-t mire is használjuk fel nem csak profilok váltogatására stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest