Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz Oldman2 #852 üzenetére

Nálam bugos volt, visszaállítás után összekuszálódtak a widget-ek. Nem szereti a progi, ha átkonvertálod system-be. Minden frissítés rom-ba illesztése hazavágta a widget-jeimet. Ugye a progi áthelyezésével az asztalra kirakott dolgok megálltak működni. Aztán az újbóli kihelyezés a mentésekből nem úgy sikerült, ahogy elvárnám. Vmiért korruptak lettek a mentések is.
    Persze gondolom ez nem egészen üzemszerű használat, hogy rendszer alkalmazássá konvertálom TB-n keresztül. Ettől függetlenül ez az egyetlen alkalmazás, ami hibákat generált ettől a művelettől.

Később már felhagytam a rendszer partícióra helyezéssel, de ettől függetlenül amúgy is túl sok erőforrást használt nekem. Vagy 2-3% akkut megevett önmagában. Ha meg a beépített változóit monitorozta (akkumulátor, naptár, Ram, szabad hely, stb), akkor még be is lassult a működése.

Ehhez képest a Zoom energia éhsége a nullához konvergál, tizedszázalékot is alig éri el. Működése gyors, gördülékeny. Stabil, megbízható. Valamint integráltabban kezeli a Tasker. :K

Új hozzászólás Aktív témák