Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ehhez bármilyen bluetooth eszköz jó, amit párosítani tudsz a telefonnal. Az eszközt kell meghekkeld, hogy legyen ki/bekapcsoló gombja.
Lehet egy rossz bluetooth füles, mintha itt olvastam volna róla az itcafe.hu főoldalán, hogy van már 3e forintért is .., vagy egy régi gps modul, amit már nem használsz, vagy csinálsz egy sajátot egy arduino és egy bluetooth modullal, ott korlátlan lehetőségeid lesznek.
A bluetooth near funkcióval ha érzékeli a tasker, akkor egyik állapot ennek az exit taskjához a másik állapot.
Azt tudomásul kell venni, hogy ez nem olyan mint egy olyan bt gomb ami pl a fényképezőt vezérli alapból, mert a telefon lehet csak több mp után veszi észre, hogy bekapcsolódott az eszközöd.
Én a bukósisakom bt interkomját bekapcsolom, összekapcsolódik a telefonnal elindul egy profil, amikor kikapcsolom az eszközt, akkor kikapcsolódik. Szerintem ez ugyanez mint amit te szeretnél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest