Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Lehet, hogy én vagyok peches, de nekem sehogy sem megy.

1. A patchelt verziónál megvolt a menüpont, működött is az írás SD-re.
2. Sajnos a patchelt nem tudta detektálni az asztali dokkolóm, ami nekem fontosabb, ezért leszedtem, és visszaraktam a Play-es verziót, de ezután már nem tudta írni az SD-t.
3. Megcsináltam a task-ot, amit az elején említesz, fel is hozta az ominózus ablakot, ahol ki is választottam az egész SD kártyát, ennek ellenére a Tasker továbbra sem tudja írni.Igazából én már elengedtem a témát, mert a fényképeket, amiket át szerettem volna nevezni, átmozgattam a belső memóriába, másra meg most nem kell az SD írás, meg amúgy is még idén tervezek egy telefoncserét, csak gondoltam, szólok, hogy legyen több teszteredmény.

Ja, amúgy Sony Xperia Z1 Compact, Android 5.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi