- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Símán lehet, hogy a rom, vagy a kernel befolyásol ilyen dolgokat. Siyah -ból szerintem az "újabb" is ősrégi, mert tudomásom szerint nagyon rég abbamaradt a fejlesztés. Én Dorimanx -ot használok, ami nálam Wanam rom -mal beszélget (AOSP, JB 4.1.2). A Dori is Siyah alapú, így van hozzá STweaks alkalmazás. Ebben láttam, hogy mi mindent lehet állítani a kernelben. Pl. Wifi alvó mód. Ha van ilyesmi kékfogra, akkor az, mivel közvetlen kernel szintű művelet, ezért símán felül tud bírálni egy oprendszer alól, külső program által kiadott utasítást. De ez csak elmélet. Talán a rendszer logban benne van a hiba oka. Ha valami problémám van az automatizálómmal, akkor a fejlesztő mindíg a hibát tartalmazó rendszer logot szokta kérni és abból rögtön írja, hogy mi pontosan a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bittorrent topik
- Warhammer 40,000: Boltgun II – Slaanesh is beszáll a folytatásba
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest