- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
Norbi14 #4063 üzenetére
Ez milyen csomag ha szabd tudni? A tarrnál 5600 ftért 40 Mbites net? Itt vmi nem kerek
Más:
Ma én is megrendeltem egy digitális csomagot, hogy lássam mi is ez most. Vettem mindjárt két CI modult is. Természetesen az egyik tv -n (amit pont nem én nézek) tökéletes minden. Az én TV -men meg vmi nem jó. A HD -k szinte egyik sem jön, meg egy csomó másik csatornánál is a jelerősség 60-80%, a jel minőség meg 10-30%. Pedig a két tv között van egy kb 10m kábel. Akkor is ez volt a helyzet, amikor közvetlen kötöttem össze a bejövő kábellel. Létezik, hogy ennyire szar a kábelem? Mert egyébként nem tűnik annak. Vagy a TV lehet a ludas? (lg 32ld450) -
bélanéni
őstag
A Tarr-nak szerintem ez nem jó, inkább kényszerűség. Inkább kapjanak tőled jóval kevesebbet, minthogy másnak legyél az Ügyfele. Ugyanis a T-Home ugyanezt a pofátlan üzletet ajánlja a környéketeken.
Viszont az igaz, hogy ez eléggé kicseszés sok emberrel, akitől elkérnek 2x ennyit fele ilyen csomagért. Pláne ha arra gondol a többi Ügyfél, hogy ezzel vele fizettetik meg azt a kiesést is, ami abból ered hogy neked kevésért adják. Nekem személy szerint nem fáj, elfogadom, hacsak a T-Home csomagjai nem lesznek kedvezőbbek.
Egyébként amit írsz, hogy simán megoldható lenne mindenkinél a 20Mbit-es sávszél, ez persze igaz, ha a lakóhely és a Tarr közötti szakaszt nézzük. De ahhoz komoly beruházások kellenek, hogy az egész kifelé már ne duguljon be. Nem véletlen van szoftveres úton lekorlátozva az egyes előfizetések sávszélessége.
-
bélanéni
őstag
Itt van egy félreértés. Az, amit te kaptál 5.xxx bruttó forintért, brutál gyors net, stb..., mondhatni egy bazi nagy csomag olcsó pénzért, ez NEM olyan csomag amit az átlagos ügyfélnek (értsd 99%) is fel fognak ajánlani. Ezt azért ajánlották neked mert pl. a T-COM kihúzta a házatokhoz az optinetet, vagy hasonló, tehát a konkurenciaharc miatt van. Mondhatni szerencsés vagy, mert ilyen helyen laksz. A hivatalos Tarr csomagok ennél jóval rosszabb ár/érték arányúak lesznek, ez 100%. De az általad említett tájékoztatót már megkaptam, abban írják, hogy igen, lesz sáv.szál.emelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest