- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz zeorsdfd #1064 üzenetére
Kevesebb, mint 500 Ft az egész havonta, szóval ehhez kell mérni a dolgokat. Akinek több kell, az pluszban kérhető gyakorlatilag bármennyi. Havi párszáz forintért adatbázisonként. Amik a leírásban vannak, azok az alap dolgok, amik az alapárban vannak, minden kérhető pluszban kicsi pénzekért (gigamail, adatbázisok, stb).
Céges környezetben nekünk van pl. 225 GB extra gigamail is, igaz, az már húzós árban, de ekkora email tárhely általában mindenhol drága.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz zeorsdfd #999 üzenetére
Állítólag ez az oldal [polarbackup] 1 dodóért havonta végtelen tárhelyet biztosít.
Gyanús, nem értem hol a turpisság, gondolom nem valami gyors, tehát 10-50-100GB-ot akár napokig is eltart mire feltöltesz, de egy 2. vagy 3. biztonsági mentésnek a fizikai tároló után, jónak tűnik.Kár hogy a gugel nem ajánl semmit idén, nekem 500 vagy max 1TB kellene, de ott túl nagy a különbség, a 2 lécspő között. A onedrive meg csak a 6TB os csomaggal éri meg, azt meg nem tudom hogy egy felhasználóval ki lehet-e trökközni vagy 6 emailcímre kellene szétdobni.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Abrion
senior tag
válasz zeorsdfd #999 üzenetére
teljesen elfeledkeztem a topikról most a nagy takarításnál eset le hogy nem írtam rád
kösz a tárhelyet.
esetleg valami nem ingyenes tárhely amire bármit tudok feltölteni és nagy méretben, és a legolcsóbban, nem fogom használni igazából, csak biztonsági mentésnek menne, és valószínűleg nem lesz lementés a következő 3 évben csak fel. -
Foremi
tag
válasz zeorsdfd #987 üzenetére
A tárhely-szolgáltatói mentésekkel egy gond van. Szolgáltatói (szerver) hiba esetén az is elveszhet. Illetve akkor is, ha az adott szolgáltató megszűnik. Ilyen pl. kis tárhelyeknél fordulhat elő, ami viszonteladó, és nem fizeti be a viszonteladói díjat (de akár nagy és ismert cég is bármikor csődbe mehet és megszűnhet jogutód nélkül). Még abban sem lehet ilyenkor bízni, hogy az eredeti szolgáltató értesíti az ügyfeleket, ugyanis a legtöbb esetben az eredeti szolgáltatónak nincsenek is meg a viszonteladó ügyfeleinek az adatai (pl. ha egy VPS-t bérelnek, amit saját maguk szoftverelnek).
A szolgálatói mentés csak egy esetben jó, ha az ügyfél által használt programban van a hiba (pl. egy hibás WordPress frissítés esetén).Lehet azt mondani, hogy megbízható szolgáltatótól kell tárhelyet bérelni, ott nem fordulhat elő adatvesztés, de sajnos ez nem teljesen igaz.
Kb. egy hónapja volt tűz egy nagy adatközpontban, ami végül teljesen leégett. Sajnos a tűz adatvesztéssel járt, a szolgáltató ez a katasztrófa után nem tudta az ügyfél adatokat visszaállítani (a mentéseket is a leégett adatközpontban tárolták).Lehet, hogy létezik olyan szolgáltató, ami másik (egymástól független) adatközpontban tárolja a mentéseket, viszont ezt a szolgáltatást biztosan más árban adják.
[ Szerkesztve ]
-
bencsikgab
tag
válasz zeorsdfd #765 üzenetére
Uptime, átlagos betöltődési sebesség,stb.. Ez most csak egy pár dolog és az uptime kivételével nem is lehet pontosan mérni, mert egy-egy mérés között is előfordulhat átlagosan 30% különbség is.
Szépe Viktor nem kevés munkával összeállított egy ilyen táblázatot, ahol egy adott kód lefutási idejét mérte meg a kiszolgálókon. Persze van még rengeteg más faktor is ami szóba jöhet a szolgáltató kiválasztásánál, de ez lehet egy jó támpont. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vix64
csendes tag
válasz zeorsdfd #754 üzenetére
Nem is értem, hogy ki hiszi el ezeket a túlzásokat.
Aki kicsit is otthon van a témában, az tudja, hogy egy szerverteremben külön uplink van a UPC, Telekom, Digi, stb. felé is.
Ezeket összeadni nagy hiba, viszont tény, hogy marketing oldalról nagyon jól fest.
Az alábbi szöveget is az ő oldalukon olvasom: "Szerverenként akár 1 Gbps közvetlen BIX kapcsolat", azaz mit ér a 120Gbit, ha a gépekhez max 1-1Gbit jut el? És még egy gondolat..250db szerverre 120Gbit
, az átlagosan 0,5Gbit/gép.Lehet, hogy tévedek, de nekik nem tisztán SSD-s gépeik vannak, hanem SSD-vel gyorsított gépeik, ami nagyon nem ugyan az!! Ha a fájlokat nem SSD-ről szedi, csak SSD-re swapel a szerver, az inkább csak ciki, sem mint előny.
Nem akarok negatív reklámot senkinek, de rengeteg ismerősöm hagyta ott a tarhely.eu-t az elmúlt évben és az ár egyáltalán nem volt fontos számukra, nem az olcsóság volt az indok.
-
Orionk
senior tag
válasz zeorsdfd #729 üzenetére
köszi
Például akkor egy ILYEN weboldalhoz nem feltétlenül szükséges?
Tehát egy ilyen felépítésű oldal, mint a fenti, ahol nincs webshop, bejelentkezési lehetőség, stb. Csak úgymond effektes megjelenésű információk. -
hemaka
nagyúr
válasz zeorsdfd #686 üzenetére
Akinek azert 500k filehosting kell, vegyen egy HP Gen8-at es tegye be a bixbe havi 8ruppoert, csodak nincsenek.
Most egyelore beleasom magam, excelbe kigyujtom melyik mennyiert mit ad, aztan meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
zeorsdfd
senior tag
válasz zeorsdfd #623 üzenetére
Hát nem bírta az ügyfél, úgyhogy odébbáltunk és a MegaCP-nél, ahová váltottunk, semmilyen ilyen probléma nincs, sőt még csak nem is spambe érkezik az, ami eddig spambe ment tőlünk. Én nem vagyok biztos benne, hogy a MikroVPS a ludas, de akinek intéztem annak ez mostantól sajnos szent meggyőződése lett. Sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz zeorsdfd #615 üzenetére
mail-tester.com-on csinálj egy tesztet.
-
kerdez
újonc
válasz zeorsdfd #359 üzenetére
Szerinted ez mennyire erős egy hozzá nem értőnek, illetve a DDR-es csomaghoz képest?
Tárhely Méret | 10 GB 12000
Memória | 512 MB 3072
Processzor Magszám (3.6Ghz) | 1 DB 7200
Havi Forgalom | 1000 GB 0
IP Címek | 1 db 0
Admin Felület Liszensz | Nem Kérek 0
Adatmentés | Havonta 1 db (ingyenes) 0
Rendszergazdai Szolgáltatások | Nem kérek 0
Egyéb
Operációs Rendszer: CentOS 6.2A 10 oldalt egy tárra tetted? Tudsz mondani egyet amit megnézhetek?
[ Szerkesztve ]
-
kerdez
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest