- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nézd meg még az ezitet és a rackforestet is...
Messziről kerüld el viszont az a Szervernet-et... Felszólítás nélkül törölték a vpsünket minden adattal úgy, hogy visszaállítani sem tudják mert nincs róla biztonsági mentés...
- 2017 közepént átvettünk egy szolgáltatást egy másik cégtől és kértünk róla díjbekérőt
- ők 2018 közepi fizetési határidővel állítottak ki díjbekérőt (azt hittük az időszak végén kell fizetni) figyelmetlenek voltunk mert 2018-2019-es időszakra szólt a díjbekérő a 2017-2018 helyett ... nem megfelelő időszakra állították ki (a korábbi cégnek ment csak és nem vették figyelembe, hogy mi kértük azt a díjbekérőt a mi nevünkre...)
- nem fizettük be a díjbekérőt mert az egyiket meg se kaptuk a másik meg 2018-as fizetési határidővel lett kiállítva
- majd egyszer csak kaptunk egy levelet, hogy törölték a szolgáltatást
- 8-10 levelezés után kiderült, hogy visszaállítani se tudjákAz ezitnél ha kicsúszunk sok-sok figyelmeztetés és alapból suspend van nem törlés ...
-
veterán
válasz KilgoreTrout #710 üzenetére
Szerintem nézz itt szét: http://propulsion.hu
- korlátlan domain
- korlátlan db
- korláltan e-mail cím
- csak a tárhely "korlátos és ez alapján vannak árak"
- cpanel helyett cyberadmin van (directadmin) szerintem jobb a cpanelnél...nem tudom, hogy még megy-e korábban volt 20%-os kuponuk: PH20 kóddal, ha nem megy akkor én küldenék egy árajánlat kérést hátha adnak kedvezményt...
-
veterán
válasz charlie_hu #682 üzenetére
De akkor valojaban2 nem korlátlan ha jól értem... Cirka 30-40 giga körül lehet átlagos felhasznalassal... Sőt a levelezés fajljai alapján meg akár kevesebb is...
-
veterán
úgy látszik mindenhol beindult a kuponeső ... velem egy ilyen jött szembe:
Propulsion.hu péntek 13 akció
Elvileg holnap 13% kedvezmény a tárhelyekre: 0EOZBXHR73 -
veterán
Kit ajánlotok tárhely szolgáltatónak? A jelenlegi szolgáltatóm lassan havi rendszerességgel kifut az ioból és nem nagyon megy a szerver környezett frissítése sem ... még php7sincs ...
Ami fontos lenne postgres adatbázis, mert a rendszerünk azt támogatja illetve több kisebb domainünk is van. Jelenleg nincs rajtuk még oldal de tervezzük és a csőben vannak. Ami még fontos, hogy gyors szerver kellene
-
veterán
válasz charlie_hu #544 üzenetére
Korlatlan csomagotokban milyen adatbazis kezelo erheto el? Csak MySQL vagy esetleg van Postgres is?
-
veterán
válasz frankstork #501 üzenetére
Hali,
1. kettő közül inkább a WordPress
2. Itt van két akciós csomag amihez ingyen domain regisztráció jár két évre:
- NANO256: 1990 Ft + ÁFA
- COOPER512: 2990 Ft + ÁFA -
veterán
válasz charlie_hu #465 üzenetére
3 különféle szerverhez férek hozzá (külön-külön ügyfelek):
- sas-hdd dell vinyók
- asztali ssd vinyós szerver
- Intel datacenter ssd-s szerverés még nagy fájloknál is írásban lassabb mind a két ssd-snél a sas-hdds szerver... tar.gzben meg sehol nincs a másik kettőhöz... de természetesen az a véleményem, hogy szerverbe megfelelő ssd való
scp-ztem a gépek között (gigabites neten lógnak) s olvasásnál nem volt különbség a gépeknél... ha viszont sas-hdd-re scpztem akkor 100-110 mega volt a max ...
-
veterán
szerintem megrendeled, kipróbálod 8 napos a díjbekérő ... így 8 napig nem kell fizetni... pénzt nem hiszem, hogy adnának vissza... főleg mert az első díj a domainreg megközelítőleg...
de van 50 megás statikus tárhely ingyenesen domain reggel ... persze ha kő php akkor nem jó
-
veterán
válasz Eterhost #448 üzenetére
hát ennél ez sokkal versenyképesebb:
- akciós hdd mini csomagok
- de még a normál hdd csomagok isplusz most 10-20% kedvezmény van nagyobb csomagokra ... tavaszi akcióban
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Itt elektronikus domain reg volt, így tőlem nem kértek papírt illetve másnapra feltételes használatba vételre került a domain... a végleges tulajdonba kerülés a szabályok szerint - ha jól tudom - 8 nap
charlie_hu: nem azt nézik át, hanem hogy nem védett márkanév-e a regisztráció, esetleg nem személy név vagy cég név ... plusz ugye itt van meghirdetési időszak így ha valaki igényt tart a domain névre akkor megtámadhatja a domreget 8 napon belül
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új SSD tárhelyet keresek és ezt találtam, valakinek van már tapasztalata velük? Itt elviekben 4-éig tart a black friday ... 30% kedvezmény tárhely csomagokra így van pár napon eldönteni, hogy jó választás e:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest