- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- A középkategóriában erősít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
Asp.net+web forms-szal lenne összerakva egy honlap és érdeklődnék hogy ezek futtatásához ismer e valaki tárhelyszolgáltatót?
Jelenleg a tárhely.hu-n van előfizu, de ők nem tudják futtatni, C#-ot.
Köszi -
Doky1988
senior tag
válasz dragon1993 #918 üzenetére
En VPSre a Hetzner Cloudot ajanlom! Tobb mint egy eve naluk vagyok, hibatlan, fut minden, semmi kimaradas! Monitorizva van!
DokY | www.zsolti.hu
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Python (django) futtatásához keresnék tárhelyszolgáltatót kisebb látogatottságú oldalhoz, kb. 1 GB tárhellyel, normális ügyfélszolgálattal, akik segítőkészek. -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Esetleg van itt jelen valaki a tárhelyparktól? Sajnos nem meglepő módon megint hétvége van és adatbázis hiba...
(Kicsit már kezd nagyon kellemetlen lenni és mindig akkor van valami probléma mikor szükségem lenne a levelezésemre, hozzáteszem egy hónapon belül már legalább 4. nap amikor kiesésem van.. továbbá úgy gondolom, ha hétvégén egy restartot vállalnak akkor azt csinálják meg rendesen. Valószínüleg költözni is fogok onnan.)
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
c41r0^
őstag
A RackForest ügyfélportál rendszerét a cég - egyelőre még nem hivatalos - emailes közleménye alapján vélhetően ma reggel feltörték, így erősen javasolt minden jelszó módosítása, minél hamarabb.
-
djsilas
tag
Igen, ezt mindenki döntse el maga. Az RBL lista egy kis része egy nagy egésznek, lehet élni nélküle, sőt...
Részemről inkább törölgetem azt a pár SPAM-et, minthogy egy ügyféltől jövő levelet ne kapjak meg, mert hogy ugyanazt a Telekomos SMTP szervert használja, mint Pistike, aki miatt tegnap le lett lőve a Telekom és most az RBL meg nem engedi be a levelét. -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Webtárhelyet keresek egy WordPress alapú oldalnak, minimális áron. Az oldal maga kb alig lesz látogatva, meglepne, ha egy nap ötnél több egyedi látogató lenne.Viszont több email címre szükség van, illetve egy meglévő .me domaint kellene alárakni. (Ez fontos - forpsinál nem tudok emiatt hostingot rendelni.)
Bármi javaslat?
Ja és igen, a cwebet már láttam.
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
Sziasztok,
FYI
RackForest SSD cPanel tárhely esetén a cpanel4.rackforest.com szerveren a WHM-ben nincs beállítva az Exim-hez RBL reject, azaz a cég azt az elvet vallja, hogy az online DNSBL / RBL fekete listákon szereplő levélküldő szerverek IP címeiről is feltétel nélkül elfogadja a leveleket, így minden beömlik a postafiókba.Hogy ez jó, vagy rossz, azt döntse el mindenki maga.
-
merqree
őstag
Elegem van a cweb-es reklámokból....
-
newmax
csendes tag
válasz hansolo1982 #49 üzenetére
Szia!
Keress fel minket, adunk mellé még 500GB-t backup tárhelyet is ajándékba!
SSD cloud tárhelyek, kicsitől az óriásig -
törölt tag
Sziasztok!
Rackforest SSD One tárhely csomag elég lehet egy információs wordpress honlapnak (csak szöveg és néhány kép)? Elég az 1GB tárhely ilyesmire vajon? Mennyire megbízható a rendelkezésre állás? Sajnos akivel csináltattam az előző honlapomat, ugyanilyen áron olyan tárhelyet biztosított ahol az ügyfeleimnek egyszercsak kiírta, hogy elfogyott a havi adatforgalmi keret. Ezért venném a kezembe a regisztrációt, remélem a Rackforestnél nincs ilyen korlátozás.
Köszi a segítséget előre is!
-
Bandy82
csendes tag
válasz SPeti1984 #930 üzenetére
Régebben volt egy olyan jellegű probléma, hogy néha a létrehozott adatbázis kiválasztáskor kiírt egy hibaüzenetet, de úgy tudom, hogy ez már javításra került.
Azt érdemes kipróbálnod, hogy nem hozol létre sem webcímet, sem pedig adatbázist, és az alkalmazás telepítőben nem a már létrehozottakból választasz, hanem ott abban az ablakban hozod létre a webcímet és az adatbázist is.
https://www.nethely.hu - Tárhely, Domain egyszerűen
-
SPeti1984
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
válasz SPeti1984 #926 üzenetére
Ha nem fontos a rendelkezésre állás, megbízhatóság akkor https://hu.000webhost.com/
Ez kb olyan, mint a hostinger volt, de az fizetős lett. Ja, és a 00webhost fent van a https://haveibeenpwned.com/-on is, szóval csak tesztelésre ajánlom.
szerk: most látom, hogy csak wordpresst tud egykattintással...:-(
akkor a hasonlóan megbízhatatlan:https://infinityfree.net/[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan ingyenes tárhelyet, ahol regisztráció után 1 kattintással lehet telepíteni pl a joomlat és nem kell ftp-n felmásolgatni? pl ilyen a nethely.hu de mostanában nem tudok ott telepíteni nem hajtja végre.
-
hitchins
őstag
Csaladi kepek doksik tarolasara gondolkodom a one drive szolgaltatason (1TB) Van esetleg tapasztalat vele? Foleg az erdekelne hogy a feltoltott kepeket tomorit-e vagy megmaradna eredeti minosegben?
-
zeorsdfd
senior tag
Én meg szintén a tárhely.eu-nál vagyok több szerveren és eddig egy rövidebb leállásra emlékszem az elmúlt 5 évben.
-
Mindless
tag
válasz dragon1993 #918 üzenetére
Bár korábban mondták ezt amikor ugyanígy napi leállások voltak. Az indok az volt, hogy stabilabb lenne.
Isteni egybeesés de menet közben ők is érzékelték, hogy gáz a helyzet és átraknak minket egy másik szerverre.
Úgyhogy várunk még egy pár hetet ha ez megoldja a gondot.
Köszi a választ, felírtam amit ajánlottál, ha nem lesz jó felveszem velük is a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz Mindless #917 üzenetére
VPS-re kellene bővítenünk
Ezt megindokolták, hogy miért?Én a Rackforest-et ajánlom
-
Mindless
tag
Sziasztok!
Tárhely szolgáltató váltáson gondolkozunk.
Jelenleg a tárhely.eu-t használjuk máshol nincs is tapasztalatunk.
Kb 50000 Ft-ot fizetünk évente a szolgáltatásért 6 weboldal üzemel róla, közötte néhány webshop aminek fontos lenne a folyamatos elérés.
Sajnos egyre gyakoribbak a leállások a webszerver részéről és vagy nem tudják, vagy nem akarják megoldani a problémát.
Napi max 1000 látogatóról van szó összesen és wordpress alapú oldalakról van szó.
Korábban már bővítettünk egy nagyobb csomagra hátha az orvosolja a problémát, az ügyfélszolgálatuk szerint egy VPS-re kellene bővítenünk ha stabilabb szolgáltatást szeretnénk.
Én úgy gondolom, hogy jelenleg is stabilnak kellene lennie az oldalaknak.
Amennyiben valakinek van tapasztalata a többi szolgáltatóval megköszönném ha tanácsot tudna adni.
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, létezhet-e hosting cég, amelyik marketing kiadás jelleggel startup ötletet is szívesen támogatna? Egyáltalán mennyi marketing kiadása lehet havonta egy hosting cégnek? Vagy annyira el vannak kényeztetve, hogy semmit költenek marketingre, és akkor is jól megy nekik?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Fecogame #911 üzenetére
Ezt most szabad vagy nem? Mert ő sok éve tolja ide be ezeket. És máshova is: https://www.google.hu/search?q=KUPON9701E5075&filter=0&biw=1920&bih=938
-
veterán
Tarhely.eu 5% kedvezmény kupon:
KUPON9701E5075
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
dragon1993
őstag
válasz charlie_hu #908 üzenetére
A nem listázott ami kell neki.
-
bot1978
senior tag
Szaisztok,
ismer valaki olyan ingyenes tárhelyet, ahová egyszerű regisztráció után fel tudok tölteni egy 100MB-nál nem nagyobb avi-t úgy, hogy lesz hozzá egy linkem, amit el tudok helyezni weblapon, levélben akárhol és bárki regisztráció nélkül eléri továbbá van annyira megbízható, hogy abban az esetben ha nem hívják meg a linket és pár hónapig senki sem tölti le a fájlt akkor sem törlődik magától a tárhelyről?
A munkatársaknak készítenék egy videó alapú oktatást, tehát nem worldwide szeretném publikálni a kész videót csak egy link minden vágyam, nem kérem hogy beágyazzák valami webes felületbe az én feltöltött cuccom, mint a YT meg a többi videó megosztó.
Kéz bilibe lóg? Vagy létezik ilyen ingyen?
[ Szerkesztve ]
-
Vix64
csendes tag
A nethely.hu azt írja, hogy 23-án black friday lesz náluk 5-70% kedvezményekkel. Aki most akar venni tőlük tárhelyet, annak érdemes lehet kivárni ezt az 1 napot.
-
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Rackforestre regisztráltam egy Windows rendszert, a legolcsóbb konfiggal, a virtuális gépen csak netezni akarok, azt majd kifejtem(a lényeg, hogy a sportfogadáshoz van köze).
Mennyi idő mire aktiválják a rendszert, jelenleg a státuszra azt írja, hogy függőben.
A távoli asztal szolgáltatással tudom használni telóról is a számítógépet? Mi az, amit be kell állítani?
Persze először konfigurálom az asztali gépemen, viszont utána telóról használnám.[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Udv! Hol tudok legolcsobban Plesk licenszt venni? Eddig arubacloudnal talaltam legolcsobban!
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz charlie_hu #900 üzenetére
Annyi volt a fix, hogy nano /etc/dovecot/dovecot.conf majd ezt beletenni:
namespace inbox {
inbox = yes
}DokY | www.zsolti.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.