Új hozzászólás Aktív témák

• farkas1

tag

Szeretnék tanácsot kérni.
    Van pár db Joomla 3.5 weboldal, tudom nem modernek, de működnek és fejlesztve is lesznek Joomla 5-re.
    A probléma az, hogy a tárhelyszolgáltatótól nagyon lassan töltenek be Telekom hálózaton este 6-tól 10-ig az oldalak. Van ami ilyenkor 5 perc alatt sem tölt be :(

Amíg Digis meg Vodás voltam nem is tudtam a problémáról, de Kedves vezetőnk megvette utóbbiakat magának az adónkból, ezért átmentem Telekomra. Ha nem így történik a dolog, ma is Digis lennék és nem is tudnám, hogy Telekomos vezetéken milyen lassan töltenek be a weblapok, délutántól éjjelig, több tárhelyről.
    Erről cikk is van a HWSW-n, láthatóan sokakat érint a probléma. Hívtam én is a Telekomot, de a Speedtest-et ajánlották, hogy azon meg van a gigabit sebesség le és fel, tehát minden jó. :N

Megoldásként olyan tárhelyet keresek, amin nem lassulnak be a weblapok Telekom hálózaton nézve sem. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mely szolgáltatók ilyenek?
    Ha van tapasztalat is erről, hogy adott tárhelyen tárolt weblapok nem érintettek a Telekomos lassulásban, az jó. Köszi előre is.

300-2000 MB a weblapok mérete, láttam pl. Forpsinál 100 GB-osat, de nem tudok mit kezdeni a rengeteg hellyel. Ha kisebb is lenne náluk választanám őket is.

Új hozzászólás Aktív témák