- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas1
tag
Szeretnék tanácsot kérni.
Van pár db Joomla 3.5 weboldal, tudom nem modernek, de működnek és fejlesztve is lesznek Joomla 5-re.
A probléma az, hogy a tárhelyszolgáltatótól nagyon lassan töltenek be Telekom hálózaton este 6-tól 10-ig az oldalak. Van ami ilyenkor 5 perc alatt sem tölt beAmíg Digis meg Vodás voltam nem is tudtam a problémáról, de Kedves vezetőnk megvette utóbbiakat magának az adónkból, ezért átmentem Telekomra. Ha nem így történik a dolog, ma is Digis lennék és nem is tudnám, hogy Telekomos vezetéken milyen lassan töltenek be a weblapok, délutántól éjjelig, több tárhelyről.
Erről cikk is van a HWSW-n, láthatóan sokakat érint a probléma. Hívtam én is a Telekomot, de a Speedtest-et ajánlották, hogy azon meg van a gigabit sebesség le és fel, tehát minden jó.Megoldásként olyan tárhelyet keresek, amin nem lassulnak be a weblapok Telekom hálózaton nézve sem. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mely szolgáltatók ilyenek?
Ha van tapasztalat is erről, hogy adott tárhelyen tárolt weblapok nem érintettek a Telekomos lassulásban, az jó. Köszi előre is.300-2000 MB a weblapok mérete, láttam pl. Forpsinál 100 GB-osat, de nem tudok mit kezdeni a rengeteg hellyel. Ha kisebb is lenne náluk választanám őket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...