- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
A továbbiakban (hogy ne aprózódjon el nagyon a fórum) itt folytassátok a fórumozást: [link]
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám... nagyon gáz, szégyenlem is magamat, de nem tudom már visszacsinálni, szóval kéne vélemény meg segítség - már ha van.
Le akartam törölni pár bizonyos dolgot a tárhelyemről, kijelöltem a könyvtárakat meg a fájlokat, de valószínűleg nem figyeltem oda vagy mit'tom én - lényeg sikerült letörölnöm a következő fájlokat a webtárhely gyökérkönyvtárából:
• .bash_logout
• .bash_profile
• .bashrc
• .contactemail
• .ftpquota
• .lastlogin
• .zshrc
• acces_logs.<lnk>
• cpbackup-exclude.confHogy tudom a letörölt dolgokat visszakapni? Vissza lehet egyáltalán kapni? Backup-ot még nem csináltam, így az felejtős. Egyáltalán van valami lehetőség a webtárhely alap visszaállításához?
-
Pőze
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni. Legjobban ehhez a téma címhez illik. Szóval az a problémám, hogy a webtarhely.manzol.hu-ál van tárhelyem eddig működött is most pedig egyik napról a másikra nem tudom elérni, de csak én.... Se az FTP-m nem működik se az én oldalam. Mit kellene beállítani a gépemen?
-
adamkais
csendes tag
Lexinton-nak igaza van
UP!
Én nekem is a U-Homenál van tárhelyem (http://www.tbg-2011b.com/news) nekünk egy 30GBs tárhelyem van és 1040Ft-t fizetek érte havonta.
Korrektek, gyorsak és volt hogy nem tudtunk fizetni és 120Ft-ért áttolták a következő hónapra az ahavi számálmat.Mindenkinek ajánlom: www.u-home.eu
-
Lexinton
csendes tag
Sziasztok én a U-Homenál fizettem elő tárhelyre én havi 510Ftot fizetek és két év hűséget kötöttem mondjuk :S de egyébként cserée féláron kaptam a domain nevemet. A tárhelyem egyébként 5GB-os. De a 100Gbos is tök olcsó szerintem mert 1700Ft havonta.
www.u-home.eu - Ez a tárhely címe -
Obolony
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy megbizhato jo tarhelyszolgaltatot, aki lehetoleg a t-systems -nel van fizikailag.
amim van: 200 gb igeny, huszonvalahany domain, korlatnan mail es azok webadmin igenye.
amit szeretnek: egy megbizhato korrekt jo aru szolgaltato, akinek 24 oras elerhetosege van, aki rugalmas, es megoldani szereti a gondokat, nem lehulyezni az ugyfelet. akinel evekig maradhatunk, es nem akar holnap csodbe menni, aki ugy gondolja hogy neki az jo ha nala leszunk, es nem "plusz egy gond".
sajnos sok a rossz tapasztalatunk.Ha van otletetek, akkor segitsegetsetek pls,
Koszi
-
plzc
csendes tag
Help!
Az volna a problémám, hogy gyorsan kéne bérelt tárhely, és akármilyen végződésű domain.
Tudtok valamit ajánlani, és mennyi idő alatt van meg ez? -
ReJim
őstag
szerintem működik.... majd valamikor megjelenik... szerintem átnézik a feltöltött képeket, hogy ne legyen benne, ifjúkori ruhanélküli néni...
feltöltöttem vagy 200-300mb nyi fényképet nem volt meg... aztán szoltak, hogy mikor raktam fel a képeket.. én meg véletlenül letagadtam, hogy én nem..bár lehet, hogy van valami gigszer vele...
---
topiknyitónak: szerintem várj vele egy két hetet, ha tudsz, lehet, hogy megjelnnek a képed...
egyébként a tar.hu mit mondott amikor megkérdezted mivan?(vagy nem kérdezted meg?)
(bár szerintem is, ha weboldalt csinálsz, akkor a webtárhely ftp-jére nyomd fel a képeket.... mint egy rendes weblapnál... vagy annyira fontos, hogy galéria legyen?de ha egyszer linkeled?)
-
WillChi
őstag
A Tár-on a ''Képfeltöltés'' menüponttal tudsz feltölteni képeket. Ha így feltöltöttél legalább egy képet, akkor megjelenik egy új pont (jobbra fent), a ''Feltöltött képek''. Katt erre. Előjönnek a frissen feltöltött képeid. Bejelölöd azt, amit be akarsz másolni valahová. Ezek után ''Áthelyezés'', de előtte válszd ki, hogy melyik galériába akarod másolni a képeket.
Total Commanderrel a Web-es részre másolsz fel képeket, oda ahol honlapot tudsz szerkeszteni, és nem a galériákhoz. Ennek a két dolognak nem sok köze van egymáshoz. -
@lbert
tag
valaki legyen oly nagyon szíves és segítsen!
anny tagnak van itt árhelye nem hiszem hogy nem tud senki semmilyen hasznos tanácsot adni!
UP! #3 -
Tele von Zsinór
őstag
Sorry, tar.hu-hoz én sík hülye vagyok
-
@lbert
tag
jó lenne ha valaki segítene mert éjfél után sztornózzák a tárhelem ami nagyon nem kafa.
-
@lbert
tag
válasz
Tele von Zsinór #2 üzenetére
bocs ha kavalkádos a dolog.
1- www.tar.hu -> képtár
2- ftp kapcsolat tcmdvel filekezelőn keresztül a tárhelyre.
3- tcmdvel ftp kapcsolatban kép feltöltve a tárhelyre.
4- a kép a tcmdben látszik a tárhelyen nem!
5- webes feltöltés a tárhelyen keresztül pcről. (kép továbbiakban is)
6- kép nem látszik sem a tárhelyen sem a tcmdben!
7- galéria van három is és lehetne akár száz is de nem tudom a képeket bemásolni az adott galériába.
8- ha nem érhetőek el a képek megszegem a házirendet és törlik a tárhelyem mindenestől. a minden jelenleg száz kapcsolásirajz. (nem örülnék ha törölnék!)
9- ha én törlöm a rosszul feltöltött képeket akkor nem törlik.
10- de ha nem látható a feltöltött kép hogy töröljem és hogy töltsem fel a képet hogy az létható is legyen?
egyébként az első feltöltést ftp módban végeztem mert egyszerre másoltam fel q száz képet. akkor azok láthatóak voltak és létrehoztam egy galériát amibe be is másoltam és máig megtekinthetőek ha azóta nem törölték még a tárhelyem.
nos remélem már érthetőbb voltam és így kapok is segítő válaszokat. -
Tele von Zsinór
őstag
Elég érthetetlenr sikerült. Milyen galéria? Milyen tárhelyszolgáltató?
-
@lbert
tag
olan problémám akadt hogy a feltöltött képeket nem találom.
a wincommanderben töltök fel képeket nem látom a galériában. pontosan a galériát sem látom a wincommanderben így nam is tudom galériába tölteni. ha a webes módot használom és az oldalról akarom feltölteni akor sem találom sehol a képeket. a feltöltött képek mappa üres, és az van kiírva hogy - ezek a galériák a weblapon nem láthatóak. de a wincmd sem látja amit webesen töltöttem fel.
na most ha nem érhető el a feltöltött kép akkor szabálysértést követek el és törlik a tárhelyem minenestől. az a minden most jelenleg 100db kapcsolási rajz ami kúrvára fontos lenne nekem de egyenként nem álok visszatölteni mert megőszülök. de ha nem tudom elérni hogy a f*szomba töltsem le v fel.
segítsetek már légyszi mer ezeknek a (...)-nak sehogy nem tudok üzenni hogy mit bénázok és mit basztam el.
ja az első feltöltés ftps, avagy wcmd-vel volt. kapcsolódtam majd felmásoltam és a weblapon egy létrehozott galériába bemásoltam. de hiába nyitok akármennyi galériát sem ftps sem webes módon nem tölti fel láthatóan a képet.
ha van ötlet és tanács azt szivesen veszem!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Óra topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest