Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hequila

őstag

válasz Csaba_20_ #303 üzenetére

Már fél órája böngészem a SINI listáját, de nem találok sehol elkokat. De nem kérek linket, megoldom magam.
    Telefonálgatni ma már nem szeretnék, mert valószínűleg senki nem venné fel a telefont. Lehet, hogy nem derült ki eddigi hozzászólásaimból, de sürgősen kellenének a kondik, mert a saját tápomról van szó, ergo amíg nincs kondi, nincs gép. Másrészt hiába telefonálok, sajnos nagyon ritkán járok a fővárosban, révén hogy a Jászságban élek.
    ''Egyébként pedig a kérdésed nem tartozik a témához, mert itt nem kezdő elektronikusokat képzünk tovább, hanem szakmai tapasztalatainkat írjuk le a tápegységekről.''
    Az első felével egyet értek, elismerem, hogy egy kis pöcs vagyok, aki elvész ebben a nagy büdös világban, mindig anyuci szoknyája alá bújik. Azonban mégsem áll fent az ok-okozati összefüggés, mert olvasd csak el rudi legelső, témaindító hozzászólását:
    ''Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai valamint magánvéleményüket ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.''
    Erről van szó. Tehát úgy érzem, hogy ha azt kérdezném, hogy mi a fenének is kell a táp a gépbe, akkor is lenne némi létjogosultságom ebben a topicban.Elismerem, a témához szorosan nem kapcsolódó kérdéseket tettem fel. Látom, ez hiba volt, ezért itt és most megígérem, hogy a kondik beszerzésével kapcsolatban nem fogok itt kérdezni többé.

[Szerkesztve]

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

Új hozzászólás Aktív témák