Keresés

Aktív témák

• Incognito

senior tag

Én eddig a Chiftech-et és az Enermax-ot tartottam a legjobb tápoknak. A Coolinket figyelembe sem vettem. Olvastam a tesztet az oldalon és elcsodálkoztam hogy a Chiftech relatíve rossz helyen végzett. a lakótársam vett egy 2500+ barton magos procit + MSI alaplapot (nemtudom hogy milyen) + rakott bele egy GF2MX400-ast és a baromra rásóztak egy Mercury tápegységet. Rakom neki össze a gépet mikor beállít a táppal. Én vissza akartam küldeni de ő nem ment. Mondom neki: jól van, összerakom de nem vállalok felelőséget a tápegység miatt. Rábólintott. Rakom össze a gépet, kapcsolnánk be, meg se nyikkan. Kibontottam belőle mindent csak cpu, alaplap, vga, mem maradt benne. Semmi. mondta hogy próbáljuk meg az én tápegységemmel. Közöltem hogy nekem egy 235w-os noname (Penstar) tápom van és arra sem vállalom a felelőséget. Erre is rábólintott. Beszerelem és elindult. nem is mertem remélni hogy az én kis tápommal el fog indulni mert és minimum egy 300-as chiftech-et mondtam neki hogy azt vegyen. Hogy ebből mi a levonható infó? Mindenkinem más, csak azért írtam ennyit mert éppen töltök le és gondoltam írok valamit míg lejön a cucc és hazamehetek. Na pá, jók legyetek. :C

Aktív témák