Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
freeknight #10067 üzenetére
Elég a garipapír.
-
Repsol600
addikt
Én kaptam egy kis papírt a GLS-től mikor átvette.
Szerintem még meg is van valahol, ha megtalálom lefotózom.
-
Repsol600
addikt
válasz
JNashville #8421 üzenetére
1 év kötelező annyi tuti van rá.
-
Repsol600
addikt
válasz
JNashville #8419 üzenetére
Szerintem arra 1 év van csak.
-
Repsol600
addikt
válasz
csabika0001 #8037 üzenetére
Ha megjavították / kicserélik úgy is fognak írni. Nem hiszem, hogy gyorsítani tudnád, mivel nem az Ipon végzi a javítást.
-
Repsol600
addikt
válasz
JNashville #7852 üzenetére
Nekem kb 3 hét alatt cseréltek egy Asus-t.
-
Repsol600
addikt
Írtam nekik, most kaptam azt a választ, hogy nem tudják jóváírni a vételárat, beszállító feléjük vállalt határideje lejárt, ezért ajánlották fel ezt a kártyát a leadott helyett. Ha ez nem felel meg akkor várjam meg az ügyintézés végét.
-
Repsol600
addikt
Ok, köszi a válaszokat!
És ha úgy döntök, hogy a pénzt kérem vissza, akkor kell indokolnom, hogy miért vagy csak annyit írok, hogy nem fogadom el és küldjék vissza az árát?? Mert az az igazság, hogy közben vettem egyet, igaz ennél gyengébb de jelenleg nem is lenne szükségem erősebbre. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ma kaptam a mailt iPontól, hogy befejeződött a garanciális ügyintézés, és a garanciába leadott referencia Asus 7970 helyett egy Asus 280x-et ajánlott fel a beszállító, és hogy ezt elfogadom-e? Az a kérdés, ha nem fogadom el, vagy nem ilyen típust szeretnék, akkor kérhetem az összeg levásárlását? Ilyenkor az eredetileg vásárolt kártya árát lehet levásárolni?
-
Repsol600
addikt
válasz
StSanya #6665 üzenetére
Igen, rosszabúl jártam volna, ha visszakérem az árát, mert akkor rá kellett volna fizetnem a legolcsóbbra is. Így meg kaptam egy új, 2 év garos, sata 3-as vinyót, a (már) gari nélküli sata 2-ért. Toshibával nekem nincs semmi bajom, laptopomban most is egy ilyen 2,5"-os van. Ha esetleg meg baja lesz akkor megy ez is vissza gariba.
-
Repsol600
addikt
3 éve 11300ft volt az a Hitachi. Nem kérdeztek semmit, csak kaptam az emailt, hogy befejezték a garanciális ügyintézést, utána pedig, hogy átadták a futárnak. Egyébként a papíron amit kaptam az is volt írva, hogy a sata csatlakozó sérült.
Pedig nálam tuti nem volt az.
Nem is volt más baja csak, hogy 100/28%-os volt 60 hibás szektorral.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Én most gariztattam egy Hitachi 7K1000.C HDD-t Iponnál, és az időtartamot leszámítva rendben volt minden, ami kicsit több mint 1 hónap volt.
02.24.-én rendeltem a Garifutárt, 25.-én el is vitte, 26.-án írtak, hogy megkapták.
03.27.-én írtak, hogy befejeződött az ügyintézés, és küldik a HDD-t.
Ma meg is jött a futár, és egy zsír új Toshiba DT01ACA100-ast hozott helyette, 2 év garival. (Az előző garija pont ma járt volna le.)
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Unokatesómnak vettem használtan egy Sapphire HD7770 videokártyát. 1 éves múlott, garipapíron 1 év gari szerepelt, pedig tuttommal 2 év járna rá és az Iponnál elég sűrűek az ilyen elírások.... Na, most a volt tulaja eldobta a papírjait, szerintetek ha írok az Iponnak, akkor tudják pótolni a garipapírt s/n szám alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Sorozatok
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest