- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
concret_hp #5716 üzenetére
Hogy? Mi?
Garizás esetén a fizetés nem 30 nap (már ha a garizás ebben a fázisban köt ki).
8 napos elállás esetén (amihez a vevőnek joga van) max 30 nap a fizetés (ehhez meg a boltnak van joga).
Egyébként meg nem kell hülyegyerek módjára vásárolni.
Ez a nem olyan volt a termék mint gondoltam az full kamu. Én mi előtt megveszek valamit alaposan utána nézek. Véleményeket, tapasztalatokat keresek róla és csak akkor veszem meg látatlanba, ha személyesen nem tudom megnézni.Előző posztomhoz. Én ha boltos lennék notit pl csak szoftverrel adnék el.
Aztán mikor jön a jófej pistike, hogy mégsem kell. Írnam a mailt, hogy az os és egyéb szoftverek oem-k és a hdd-hez vannak kapcsolva. Hdd ára x, os ára x, egyéb programok ára x. Így a noti árából ezek levonásra kerülnek. A hdd-t és a szoftvreket pedig át lehet venni a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged