- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #3540 üzenetére
Úgy lesz. Gondolkodtam a tápcserén is, de csak félmodulárisra vagy modulárisra cserélném (nem kell a sok fölös kábel), de ilyen épkézláb márkából, 500W körül közel van a 30k-hoz...
-
Létezhet az, hogy egy ventilátor vízszintes pozícióban halk kerregést hallat? Még régebben vettem egy Coolink Swif2-t, hogy lecserélem az FSP Raider 550+ ventijét, hét éves, és már nem épp halk (bár nem is vészes, de hallani lehet). A gond, hogy víszintesen, lefelé fújva (így kellene állnia) halkan kerreg, vagy inkább morog. Ez 45 foknál eltűnik, függőlegesen azt sem hallani, hogy forog, és fejtetőn (szintén vízszintesen, de felfelé fúj) is néma. Szóba jött a házi barkács topikban a kérdés, úgy jutottam ide. Az Arctic P12 megfelelő vízszintesen lefelé is? Gondolom, mert mindenhová ezt a típust ajánlgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest