- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
UK-ban vagyok és itt csak előrendelve lehetett volna venni vagy a gyengébbet. Amit olcsóbbat mondtál, abból meg 1db volt fent eBay-en vágott vezetékkel pofátlan áron (30 font). Szóval vettem bele gyárit 6 font-ért, majd kicserélem és lehet megy fel eBayre én meg veszek egy nagyobb teljesítményű PSU-t.
-
vbbb
őstag
-
vbbb
őstag
Üdv!
FSP 500W Blue Storm PSU-ban kéne cserélnem ventilátort. Évente egyszer előjön a hangja a ventilátornak, amikor is szét kell kapni és olajozni kell. Szerintem most már lehet az kenőanyag se sokat segítene rajta.
Ki kellene cserélnem egy hasonló teljesítményű de halk ventilátorra. Fogalmam sincs mennyi lehet a légszállítása ennek a ventinek. Ötlet?
-
vbbb
őstag
Üdv!
Van egy 500W FSP Blue Storm Bronze 80 PLUS tápegységem ami hasonló tüneteket produkált mint azt az alábbi videón látni/hallani. (Ezt egyszer csinálta a ventilátor majd abbahagyta, de utána valamivel hangosabb lett mint előtte.)
Azt írták, hogy az olajozás segíthet a csapágyon. Szóval próbáljak némi műszerolajat bejuttatni, vagy cseréljem ki a kérdéses részt? Ha csere akkor milyen ventilátort javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest