-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbomb1988
újonc
válasz
takacsbotond #2863 üzenetére
tápnak a ventilátoráról van szó. bocsi, nem láttam, hogy írtál
-
dbomb1988
újonc
Sziasztok!
Egy másik topikból ellettem hajtva, remélem ide befér, mert fogalmam sincs már, hogy hol kéne feltennem a kérdésemet.
Pár napja a ventim rosszalkodik. Cpu fan error fogad rendre, a ventilátor bekapcsolásnál nem pörög fel. Első nap még felpörgött egyből. Két napja viszont bekapcsolás után semmi, várnom kell az error képernyőnél, vagy kicsit noszogatnom (pörgetem ujjal..) és pár perc után (ma volt az 10 perc is...) magára talál... Néha nem is hallani olyan csöndes, néha morog. 1600 fölé nem megy az rpm, viszont van amikor leesik pár százra (mondjuk ez nem tudom mennyire normális). Kolléga a másik topikban írta, hogy 5-10 hiba lehetőséget is tudna mondani, de sajnos nem mondta el, hogy mik jutottak eszébe, én meg nagyon nem értek hozzá, sajnos ismerősöm sincs, aki tudna segíteni. Maximum szervíz.
Tudnátok segíteni? Haldoklik? (Max két éve került be a táp a gépbe)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest