- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
mr_ricsi #906 üzenetére
köszönnöm a válaszod, nos erre nem is gondoltam.
Tudom hogy a táp a noname kategória, de egy régi 2magosba pc-be szerintem még tökéletes, most új tápot nem tudok bele venni, nos már jó pár éve benne van, eddig nem volt vele semmi gond, remélem ki gyulladni nem fog, max be szerzek egy poroltót addig még nem jön össze egy tápra.
Nos ki takarítottam a tápot, be lélegeztem vagy fél kg-ram port, most nem hangos a ventilátor.
Az új gépembe sincs valami felső kategóriás tápegység, sima 500wattos fps hexa. -
djdaniel
senior tag
Üdv!
Szeretném a régi tápomba le cserélni a ventilátort valami halkabbra, a tápegység márkája black power 580 watt, a ventilátor adatairól fogalmam sincs, csak annyit tudok hogy 12cm- is, és a vezeték forrasztva van, egy fekete és piros.
esetleg milyet ajánlotok bele ?
én ezt szemeltem kiesetleg az gáz, ha nem forrasztom oda ?
ha nem simán rá kötöm chassis_fan.ra az alaplapon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged