- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
Áhh mégsem tudom megoldani a venticserét mert amikor leszedtem a táp burkolatát akkor láttam hogy a venti vezetékeinek a végei egy kis zöld különálló nyákra van ráforrasztva.
Még szerencse hogy a ventit még nem rendeltem meg.
Forrasztgatásba meg nem mernék belemenni bár régebben hobby szinten csináltam ezt azt de szerintem amint megleltem a garipapirjait akkor megy is vissza gariba.
De azért köszönöm a segítséget! -
plekk
tag
Rendben akkor valószínűleg a Thermaltake ventit teszem bele.
Algol és prmcsk köszönöm szépen a segítséget!
-
plekk
tag
2 pines csatlakozóval van ellátva a tápegység áramköri lapja tehát elvileg akkor nem kell forrasztanom igaz?
Mert ha jól tudom akkor úgy is működnie kellene hogy a 3 pines csatit rádugom a 2 pines csatlakozóra.
Így működne szerinted? És ha igen akkor melyik kettőt kell a 3 pin közül rádugnom? -
plekk
tag
Sziasztok!
Van egy FSP Hexa 500 asom.Nem régi (még nincs 1 éves sem) de tuti hogy szétment a tápegységben a ventillátor csapágyazása, mert már jóideje alig hallható kerregése volt de ma reggel gépindításkor nagyon durva hanggal indult mint valami trakor, még az alsó szinten is hallotta faterom a hangját.___Gyorsan amint bejött a win7 ki is kapcsoltam a gépet.
Oldalára fordítottam a házat és úgy bekapcsoltam na akkor nem volt olyan durva hangja csak az a "szokásos" kerregés. Gondolom akkor itt tényleg a ventivel lesz a baj.
Utánanéztem hogy melyik venti van benne, ez van beletéve: VENTI: Yate Loon D12SM-12Az adatokat meg megnéztem innen: YATE LOON HONLAPJA
Ilyenek az adatai:
FSP HEXA 500WYATE LOON - D12SM-12/ 120x120x25 mm / 12V / 1650 RPM / 70.5 CFM / 33 dB ventillátor
Még van rajta garancia de nemigazán szeretnék 4-5 hetet várni amíg garanciáztatnám inkább kicserélném itthon a ventijét.
Kérdésem az lenne hogy milyen venti lenne bele jó?
Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró.
A Thermal Control és a PWM es ventiket gondolom nem ajánlanátok bele hanem valami egyszerűbbet.Másik dolog: Láttam hogy az eredeti ventinek csak 2 pines a csatlakozója-----ha ez így van akkor nekem is 2 pines csatlakozóval szerelt ventit kell bele választanom?
Vagy jó bele a 3 pines is?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged