- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Én nem tudtam követni, hogy milyen Thermaltake ventit ajánlottak itt az utóbbi pár hozzászólásban.
Csak arra figyelmeztetlek, hogy a légszállítás a legfontosabb paraméter. az eredeti Yate Loon ventidnél ez
70,5 CFM volt. Átszámítva ez kereken 120 m3/h.
Nem mindegy, hogy milyen mértékegységben adják meg a légszállítási adatokat. A lényeg, hogy a választott ventilátor légszállítása legfeljebb 10%-kal lehet kisebb az eredeti légszállításánál.
-
Algol
senior tag
"Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró."
Ez lesz a te ventilátorod. Például itt is megvásárolhatod.
Légszállítás: 82,6 CFM !
Légnyomás: 1,273 mm-H2O
Zaj: 26,5 dBA !!!
Várható élettartam: 100.000 óra ! Csapágyazása: Fluid Dynamic Bearing.Ez 3 pines csatlakozóval van szerelve, a 3. pin a fordulatszám visszajelzésére szolgál. Természetesen csak két vezetékkel kell bekötni, valószínűleg forrasztani kell. Nem tudom, hogy az FSP Hexa tápokban forrasztva vagy csatlakozóval vannak-e a ventilátorok beszerelve.
Megjegyzés: ne feledd, hogy a ventilátor cseréje garancia vesztéssel jár! Ez talán nem olyan nagy kockázat egy FSP tápnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest