- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
Szia!
Csak ötlet: szerintem a régi venti csatlakozóját vágd le és okosítsd fel a vezetékeket, hogy bele tudd dugni az új venti csatlakozójába. Szokott lenni olyan tápvezeték a ventikhez, ami a molexről veszi az áramot és ilyen 3-4 tűs csatlakozó lóg rajta. Az pont jó lenne oda.
Üdv,
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
"Nem! Alacsonyabb fordulaton kisebb a levegőszállítás!" Nem értem, ezt nem cáfolta senki.
Az állításom még mindig megállja a helyét.
"A fordulatszám növelésével egy ideig nő a szállítás de nő a turbolencia ami a zajosságot növeli mert a lapátok között övénylő levegő rezegteti a lapátokat."
Ezt sem értem. A fordulatszámmal nem emelkedik a légszállítás? Ha csak egy ideig, akkor mi értelme van a max. légszállításhoz tartozó fordulatnál gyorsabban pörgetni a ventit, hisz zajosabb, többet fogyaszt és nagyobb az igénybevétel? -
jobbacsabba
aktív tag
Ezt kicsit nem értem. Adott hűtés eléréséhez bizonyos mennyiségű levegőnek át kell mennie a tápon adott idő alatt. Minél nagyobb a légszállítás (persze ha a max. fordulatszámok közel azonosak), ezt annál alacsonyabb fordulaton hozza a ventilátor, tehát halkabb lesz. Akkormosthogyúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest