Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Én Enermax UCTB12A-ra cseréltem. Szabályoztam a rajta lévő potival, és elég halk a Yate Loon-hoz képest.
-
tornas
őstag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Hasonló paraméterűre, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy halkabb is lesz. Először is -mielőtt vennél új ventit - kend meg a csapágyát, hátha halkabb lesz! Sőt, legtöbbször halkulni szokott ilyenkor. Még ha be is állt teljesen, még akkor is legtöbbször megmenti egy csapágy-újrakenés.
Mivel nekem nincsenek nagy igényeim, ezért én a LOMEX-ben is kapható Jamicon ventivel is beérném (egyébként ez is bőven jó). Linkelve van elég sokszor ebben a topikban. Keress rá! Ha más lehetőség felé mennél, akkor is találsz sok ennek megfelelő alternatívát szinten itt a topikban. Ugyanis elég sokan vannak azok, akiknek Yate Loon venti forog a tápjában. Nem rossz venti ez, csak nem megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyagot használnak hozzá a siklócsapágyaihoz a gyárban.
Az összefoglalóban megtalálod a Yate Loon weboldalát, ahol megtalálhatod a venti paramétereit is. Az új ventinek is ehhez a paraméterekhez kell igazodnia. És ami nagyon fontos, hogy 5 V-ról el is induljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest