- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
stoki82 #3458 üzenetére
Az en ventilatoromnak is ilyen peremes pattintos a csatlakozoja, csak az egy Yate Loon D12SH-12, az en tapomban ilyen volt.
Nekem is az volt vele a bajom, hogy vagy farigcsalni kell a csatlakozon, vagy kell meg melle egy atalakito kabel is... Nem akartam faragni, tul stresszesnek tunt.Szoval annakidejen rendeltem ebayrol magamnak 2 darabot, a tartalek meg megvan. Az egesz csomag szallitassal volt kb $18. Ha erdekel, $9-ert neked adom a tartalekot, mar nem erzem szukseget, hogy kelleni fog nekem. Mondjuk koltsegek teren lehet, hogy egy magyar arctic-kal meg mindig jobban jarsz.
-
stoki82
csendes tag
-
PitLee
őstag
válasz
stoki82 #3455 üzenetére
Attól függ milyen a tápodnál a ventilátor csati
pl: itt nem okozott problémát el is fért és rá is ment, max a 40cm vezetéket kell jól feltekerni és rögzíteni valahogy #3382A harmadik vezeték csak a venti fordulatszám kijelzése miatt van.
Általában a venti fordulatszámát a táp szabályozza feszültség (volt) alapon, pl: ezért is jó a P12, mert már 2.8 volt feszültségen már elindul .
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest