-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
takacsbotond #2749 üzenetére
Plussz, h vitelezzem ki a cserét azt is leírhatnád
Nincs forrasztóm előre szólok
-
ló úr
őstag
válasz
takacsbotond #2749 üzenetére
Közben nézelődtem énis, ezt meg is rendeltem (ENERMAX TBSilence 8cm 47 CFM a légszállítása.) mivel a Be Quiet ventiknek kisebb volt a légszállításuk. Nagyon hangosat nem akartam, szóval az AC kiesett. Ez az enermax meg kitudja milyen. Twister Pressure-höz volt szerencsém,az nagyon jó volt
Ez is 3K remélhetőleg jó is
A táp húú sok éves, de hibátlan, és egy 30W-ot fogyasztó gépben volt mindigis
Szóval a ventin kívül semminek nincs baja. Utóbbinak is csakannyi h hangos. Kiszolgálta az éveit
Bár szüleimnél ment napi pár órákat, lehet ez eredetileg is hangos volt, már nem emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Airsoft
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest