-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
Áhh mégsem tudom megoldani a venticserét mert amikor leszedtem a táp burkolatát akkor láttam hogy a venti vezetékeinek a végei egy kis zöld különálló nyákra van ráforrasztva.
Még szerencse hogy a ventit még nem rendeltem meg.
Forrasztgatásba meg nem mernék belemenni bár régebben hobby szinten csináltam ezt azt de szerintem amint megleltem a garipapirjait akkor megy is vissza gariba.
De azért köszönöm a segítséget! -
plekk
tag
2 pines csatlakozóval van ellátva a tápegység áramköri lapja tehát elvileg akkor nem kell forrasztanom igaz?
Mert ha jól tudom akkor úgy is működnie kellene hogy a 3 pines csatit rádugom a 2 pines csatlakozóra.
Így működne szerinted? És ha igen akkor melyik kettőt kell a 3 pin közül rádugnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest