-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Sziasztok!
Egy Yate Loon D12SH-12 ventit kéne lecserélnem egy tápban. Konkrétan egy régebbi Fsp beles Giga táp. Mivel gond nem volt vele miert is cserélném le. Viszont a venti konkrétan zúg már, ilyen mély zugo hangja van kb mint egy hajszaritó csak halkabb persze. Gondolom ezen nem lehet segiteni, jó pár évet lehuzott benne az a venti már.
Megnéztem a gyarto honlapjat azt irja:D12SH-12 12V 2200rpm Airflow 88 CFM
Méretek: 120*120*25A fő szempont hogy csendes legyen, de az a gondom hogy nézegettem a ventigyartokat és max ilyen 76 cfm-et tud a legjobb be quiet is, az meg szerintem elég nagy különbség, majdnem 20 százalékkal nagyobb cfm kéne, ami nem kis különbség.
Nagy baj ha ennyivel roszabb a teljesitménye a Bequietnek? Vagy tud valaki ajanlani valami megbízható, csendes és erősebb ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest