Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
- Mobil flották
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedecske
tag
Hi.
Bárcsak előbb olvastam volna, aztán cselekszem. Inkább ez jellemzőbb rám, de most valamiert kivetelt tettem.
Szal észrevettem, hogy a z FSP 400PNF tápom kissé bizonytalanul kezeli a ventillátorát. Mondom akkor venticsere, olyan bonyolult nem lehet. Olvastam(nem ebben a topikban), hogy ha nem akarok forraszthatni, akkor kivezetem csatlakozora a ventit, szjovan. Nosza. Beszereztem egy Froze-n Silent Wind 12cm es csodat. 1200 rpm, 3 tűs meg molex is, hydro-bearing, 1200rpm, etc. Mondom ez igy jol hangzik (a CFM kifejezes hat az kisse(nagyon) ismeretlen volt eddig). Kicsereltem, ratettem molexre(1200 rpm should be enough for everyone
) . Fasza huvos levego jott ki a tapbol, egy ora multan sem volt meleg sem, langyos sem nagyon.
Nem is volt baj, amig egy erosebb vgat bele nem tettem a gepbe(TDP stimmelt).Akkor egy bő oras jatek utan egyszercsak lekapcsolt a gep, mint amikor kihuzod a konnektorbol. Vga-cpu hofokok "tapintasra", rendben, osszvissz a tapot nem neztem meg. Vartam 3-5 percet, majd bekapcsoltam a gepet, es poccre indult. Nemi turka az esemenynaploban, es igazolodott az instant-off(a win nem adott rola jelentest). Roviddel utana kikapcsoltam. Azota nem piszkaltam, melozni is kell vmikor.
Namost van egy szunetmentes elotte, mert olyan helyen ment a gep azelott, hogy jol jott a feszultsegkiegyenlites, de az akksik mar odavannak, szal egy pillanatnyi aramszunet elofordulhatott(mintha a monitor is kikapcsolt volna egy pillanatra) ez a jobbik megoldas.
De itt a kerdes(végre...), hogy tekintve a CFM-jét a ventinek 1200-as fordulaton (44-55), az 1től a Vargáné és Tsa-ig terjedő skálán mekkora hülyeséget követtem el a tápventi kiválasztásakor?
Esetleg tegyem at a ventit alaplapra, hadd porogjon 2200-at (hydro-bearing kibirja,nem)?
Ha tudna valaki érdemi tanácsot adni, azt nagyon szépen megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz +Samsung 990 PRO 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest