Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedecske
tag
Hi.
Bárcsak előbb olvastam volna, aztán cselekszem. Inkább ez jellemzőbb rám, de most valamiert kivetelt tettem.

Szal észrevettem, hogy a z FSP 400PNF tápom kissé bizonytalanul kezeli a ventillátorát. Mondom akkor venticsere, olyan bonyolult nem lehet. Olvastam(nem ebben a topikban), hogy ha nem akarok forraszthatni, akkor kivezetem csatlakozora a ventit, szjovan. Nosza. Beszereztem egy Froze-n Silent Wind 12cm es csodat. 1200 rpm, 3 tűs meg molex is, hydro-bearing, 1200rpm, etc. Mondom ez igy jol hangzik (a CFM kifejezes hat az kisse(nagyon) ismeretlen volt eddig). Kicsereltem, ratettem molexre(1200 rpm should be enough for everyone
) . Fasza huvos levego jott ki a tapbol, egy ora multan sem volt meleg sem, langyos sem nagyon.Nem is volt baj, amig egy erosebb vgat bele nem tettem a gepbe(TDP stimmelt).Akkor egy bő oras jatek utan egyszercsak lekapcsolt a gep, mint amikor kihuzod a konnektorbol. Vga-cpu hofokok "tapintasra", rendben, osszvissz a tapot nem neztem meg. Vartam 3-5 percet, majd bekapcsoltam a gepet, es poccre indult. Nemi turka az esemenynaploban, es igazolodott az instant-off(a win nem adott rola jelentest). Roviddel utana kikapcsoltam. Azota nem piszkaltam, melozni is kell vmikor.
Namost van egy szunetmentes elotte, mert olyan helyen ment a gep azelott, hogy jol jott a feszultsegkiegyenlites, de az akksik mar odavannak, szal egy pillanatnyi aramszunet elofordulhatott(mintha a monitor is kikapcsolt volna egy pillanatra) ez a jobbik megoldas.
De itt a kerdes(végre...), hogy tekintve a CFM-jét a ventinek 1200-as fordulaton (44-55), az 1től a Vargáné és Tsa-ig terjedő skálán mekkora hülyeséget követtem el a tápventi kiválasztásakor?
Esetleg tegyem at a ventit alaplapra, hadd porogjon 2200-at (hydro-bearing kibirja,nem)?
Ha tudna valaki érdemi tanácsot adni, azt nagyon szépen megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) . Fasza huvos levego jott ki a tapbol, egy ora multan sem volt meleg sem, langyos sem nagyon.