Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
A hangsúly az "elvileg"-eg van...

Nemrég egy 1 éves (
) laptophűtő 8 cm-es ventijét (ami egy év alatt kegyetlen hangos lett) is azért kellett kukáznom, mert nem lehetett megkenni. Szétszedtem, és természetesen utoljára, mert széttört. A műanyag nem bírta a szétszedést. A lapátját azért elraktam, a zéger-gyűrűjével együtt, és új 8 cm-es, 12 V-os ventit kapott és most egy fesz-választós (3 V-tól 12 V-ig, 500 mA) adapterről van hajtva.A másik véglet meg az a laptophűtő volt, ami mindösszesen 4 hónapot!!! (
) bírt ki. Mármint a 3 db 6 cm-es ventijei. Szabályosan elporladtak, letörtek a venti lapátjainak a műanyaga forgás közben, egyre fokozódó hang és rezgés kíséretében. Oké, hogy lebomlik műanyag, de ilyen hamar?!
A ventik lapátjainak a cseréjével megoldódott a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) laptophűtő 8 cm-es ventijét (ami egy év alatt kegyetlen hangos lett) is azért kellett kukáznom, mert nem lehetett megkenni. Szétszedtem, és természetesen utoljára, mert széttört. A műanyag nem bírta a szétszedést. A lapátját azért elraktam, a zéger-gyűrűjével együtt, és új 8 cm-es, 12 V-os ventit kapott és most egy fesz-választós (3 V-tól 12 V-ig, 500 mA) adapterről van hajtva.
) bírt ki. Mármint a 3 db 6 cm-es ventijei. Szabályosan elporladtak, letörtek a venti lapátjainak a műanyaga forgás közben, egyre fokozódó hang és rezgés kíséretében. Oké, hogy lebomlik műanyag, de ilyen hamar?!
A ventik lapátjainak a cseréjével megoldódott a probléma.