- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Hát, én ezekről életemben nem hallottam. Tudom, hogy van fán növő eper is, de nyolcéves korom óta nem láttam eperfát, de nem is igazan keresem, mert eléggé hitvány a termése annak.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Predator2
addikt
Semmi gond, köszönöm a segítséged.
Félig működik félig nem.
A kérdezz/felelek rész sikerült. Telefonon is rendben működik. Nem kötelező megválaszolni a kérdéseket, működik a válasz mutatása gomb anélkül is, hogy bármit is begépelnél, így van lehetősége az embernek a kritikus szavakat gyakorolni+leírni.
Viszont még most sem akar megszólalni a mocsok, pedig elviekben sikerült végigmenni a folyamaton. A beállításokban nem piszkáltam semmit. Gyárilag ilyen
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Próbálkoztam, hogy be tudjam írni a szavakat, hogy gyakorolni tudjam hogyan is kell leírni.
De nem sikerült össze hozni. Állandóan valami hibát ír ki.Mivel sajnos angol az egész nem jutok előre vele . Megköszönném ha leírnád hogyan is kell beállítani, hogy működjön.
A kiejtéses linkedet sem tudom használni. Arról is írhatnál egy pár szót, hogyan használjam.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Hát ez így elég vacak, most mindegyiket külön kellene szerkesztgetni.
Nem győzött meg a program, ingyen van tudom, de na... A kiejtést is csak úgy lehet gyakorolni vele, ha én hozzáadom a hanganyagot egyesével. Arról már nem is beszélve, ha a helyesírást is gyakorolni akarom.
Javítsatok ki ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Bocsi, már megint átvariálták.
Így az előző hszem csak egy régebbi verzióhoz jó. -
b0bcat
addikt
Az Anki egy ismert és elismert program, de szerintem van egy komoly hibája: a használójára bízza annak az eldöntését, hogy jól emlékezett-e a válaszra (a virtuális kártya másik oldalára), márpedig az ember (mindenki gyakorlatilag) megengedő illetve elnéző magával, tehát az egész rendszer megbízhatósága sérül. Az mindenesetre biztos, hogy hatékonyabb, mint egy füzetlapról tanulni.
(Mondok egy másik példát: mindig könnyebb úgy felidézni valamit, hogy több válaszlehetőség közül kell a jót kiválasztani, mint magadtól előállni azzal a jó válasszal. Ezért is jobb mindenkinek a szövegértése, mint amit vissza tud adni egy idegen nyelven, hiszen akkor már készen kapod a külföldi szavakat, már "csak" meg kell értened őket.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest