Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomotmo
csendes tag
Most nem jó, hogy gimibe jöttem? Itt jobban is érzem magamat, mint szakközépben. Itt hasonló gondolkodású emberkék vannak. Ööö, nyáron sokáig fent voltam a gép miatt, de akkor nem kellett suliba járni. Hétköznap max. 21 óráig gépezem, utána lekapcs, 22 körül alvás, de össze-vissza forgolódom, nem tudok elaludni. A géptől még ingerült is leszek de nagyon. Sport jó ötlet. Nem járok sehova, viszont sűrűn biciklizem. Reggelente nagyon nyűgös vagyok, mindenki fejét "leordítom" akármit szól, ez nagyon zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Max Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest