Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nomotmo
    csendes tag

Akármilyen lehetetlennek tűnik, el kell kezdeni rendbe tenni a dolgokat, később még nehezebb lesz. Azt kell mondanom, hogy a gimivel kicsit sarokba is szorítottad magad. Lesz egy érettségid, de utána csak azzal nehéz lesz elhelyezkedni. Burkoltan benne van az is, hogy egyetemre/főiskolára is készült. Ahova akár be is juthatsz így is, de ott meg fogja magát bosszulni a tanulás hanyagolása. Egy jó középiskolából szerezett tudás nagyban megkönnyíti az első két félévet.
    Ha nincs szükséged a gépre, tedd el valahova máshova, vagy ne a gép előtt próbálj tanulni.

Ahogy leírod, az iskola váltástól eltekintve hasonló cipőben járunk.

A gépedet csak te tudod kikapcsolni, ezt neked kell megtenni. Nézd végig azt a pár oldalt, amit akarsz és kikapcs. Úgy sem lesz több emailed, ha percenként nézed. Ha már elkezded a tanulást és jön pár apró pozitív visszajelzés könnyebb lesz. A jelen sikertelen és visszajelzés nélküli szakaszból ki kell törni. Nem vezet sehova. A megmozdulás a nehéz, utána az egyenletes haladáshoz kevesebb erő is elég.

Azt nem írod, hogy a gépezés miatt fent maradsz-e sokáig. A szellemi teljesítőképességet nagyon visszaveti, ha nem alszol eleget. Volt egy időszakom 2kor feküdtem, 6 kor keltem. Mint a hulla olyan voltam, délután nem fogott már az agyam. 10-kor érdemes már lefeküdni és kialudni magad.

Valami sport űzése is hasznos lehet.

Most nem jó, hogy gimibe jöttem? Itt jobban is érzem magamat, mint szakközépben. Itt hasonló gondolkodású emberkék vannak. Ööö, nyáron sokáig fent voltam a gép miatt, de akkor nem kellett suliba járni. Hétköznap max. 21 óráig gépezem, utána lekapcs, 22 körül alvás, de össze-vissza forgolódom, nem tudok elaludni. A géptől még ingerült is leszek de nagyon. Sport jó ötlet. Nem járok sehova, viszont sűrűn biciklizem. Reggelente nagyon nyűgös vagyok, mindenki fejét "leordítom" akármit szól, ez nagyon zavar.

Új hozzászólás Aktív témák