- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Zártam, a linkelt topikban kérdezz!
-
Szita1
tag
válasz
aytukabozs #2 üzenetére
:S köszi
-
aytukabozs
addikt
Bocs de még mindíg nem vagy jó helyen
Nyitottál egy új topicot, ami már most a lista legalján van kb, hisz senki nem szól hozzá, így nem is lesz aki segítsen.
+ ha kiszúrja egy modi akkor valszeg zárja is hamarosan mert nem szokás ilyesmiért új topicot nyitni.Tedd fel a kérdést az androidos tablet topicban
ami egyrészt pörög eléggé hogy sokan lássák a segítségkérésedet, másrészt sok androidszakértő van ott aki talán tud segíteni. -
Szita1
tag
Sziasztok
Egy pure too tabletre, q8h a23 v3.0 lapra tettem fel eredetileg 4.2.2 a23 wifi8089.img el jó volt a wifi rajta, 4.4 auto-121A.img tettem fel de a wifi nem megy. https://cloud.mail.ru/public/2c94404e8f12/Allwinner%20A23/Q8H/
Még kell valamilyen infó? most visszatettem a 4.2 hogy kiszedjem melyik wifi modul kell neki, vagy mi a gond a 4.4-el. Ezt hogyan és hol tudom megnézni?Hogyan tudom a 4.4 telepíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest