- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
Új hozzászólás Aktív témák
-
otherdh
csendes tag
lehet nem értem jól a kérdést..
az egyik gépemet nekem is így kell beállítani, először ahova a keresztek mutatnak kell megérinteni, majd ezután ugyanígy kéri, h try once more, ismét megérintgetem a kereszteket, gondolom ez alapján méri fel,h milyen hatósugarat lőjön be, és ezután végzett a beállítással..
szóval első körben bekalibrálta (volna) a kijelzőt, de mielőtt befejezte volna előröl kezdte az egész beállítást?
mert az alapján amit írsz, nem mentél végig a folyamaton.. -
Szig26
csendes tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy kínai tabletet. Azt mondták, hogy annyi baja van, hogy újra kell tenni rajta az Android op.-rendszert. Bekapcsolt, működött, csak lefagyogatott. Ma egy olyat írt ki (miután beléptem a Setting-be, majd kikapcsolt...), hogy "Touch crosshair to calibrate". Először a kis "célkereszt" megjelenik a bal felső raokban, majd érintésre átmegy a jobb fölső sarokba, aztán jobb alsó sarok, bal alsó sarok, KÖZÉP (ezt azért nagy betűvel, mert itt kiírt egy olyat, ha innen továbbléptettem a keresztet, hogy Try once more), ezek utána pedig kezdi elölről. Nemtudom mit kellene tennem. Valaki segítsen pls. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Vallás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest