Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz
Tristis #6431 üzenetére
Nekem nagyon tetszett első játék után. A 4X-et annyival pontosítanám hogy itt nem igazán van eXploration, mivel a térképet a setupnál rakod fel fixen a scenario szerint, se nem eXtermination. Mi egy 3 fős kompetitív scenariot pakoltunk ki de annyira messze voltunk egymástól hogy szerintem esélyünk sem lett volna egymást megtámadni (ezt több helyen is olvastam hogy a pvp combat nem valami gyakori). Kb. 3 óra alatt játszottuk le kezdőként és egyszer sem éreztem úgy hogy unnám a játékot, folyton volt valamin agyalni és az első cycle után megragadnak az ikonok a fejedben, nagyjából összeáll hogy mire kellene koncentrálnod a saját fajod képességei és az adott kör végi galactic event-ek miatt. Nem azt mondanám hogy bonyolult, inkább azt hogy összetett.
Ellenben a Septimát szerintem ugyanennyi ideig (ha nem tovább) játszottuk, na az nem talált be nálam. Túl hosszú, túl körülményes, meg tudnék kérdőjelezni pár dolgot benne, a külcsín az viszont tényleg nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest