Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaveLength
újonc
válasz
bodzasfanta #107 üzenetére
"Do not disturb" mód nincs véletlenül bekapcsolva?
-
bodzasfanta
csendes tag
Én egyszerűen nem tudom beallitani ezen a stock (?) Androidon a részletes értesiteseket HA barmilyen biztonsági funkció be van állitva.
Ha bekapcsolok egy sima PIN kódot onnantól kezdve minden értesités csak egy piciri ikon a záróképernyőn. Se részletes nézet alapból, se lista nézet nincs.
Nem tudom most ott vagyok hogy visszaküldöm a telefont mert ezt képtelenség beallitani.
-
Pepitto
friss újonc
válasz
SecondChance #102 üzenetére
Nekem ugyan T Phone 2 5G van,de szintén 20241005.
Ami azért érdekes, mert a Telekom kifejezetten havi rendszerességgel ígérte őket az első 2 évben.Reklamáltam is emiatt,de választ sem kaptam.
Manapság,mikor a telefonon tartjuk a DÁP-ot,banki appokat,stb, igenis kritikus a telefon biztonsági foltozása.
Sajnos csalódnom kellett,nem gondoltam volna ,hogy pont a Telekom fog átverni mint egy noname kínai gyártó -
zoli8814
aktív tag
válasz
SecondChance #102 üzenetére
2024 10 05
-
SecondChance
friss újonc
Akinek van ilyen készüléke, megtudná mondani az utolsó biztonsági feissítésének a dátumát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest