Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
un2112
tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Hoya esetében ez egy jó cikk.
Persze a cikkben felsorolt ismertető jegyeket már csak akkor tudtam felfedezni, amikor megjött a cucc. (Nem szólva arról, hogy feltekerve és ellenfényben lőve nyomban kiderült, hogy csak egy darab üveg, és aztán az eladó sem problémázott, mikor megírtam, hogy ez így nem jó...) A netre akármilyen képet feltehetnek. Sajnos a vevői visszajelzések sem segítettek ebben. Meglehet, Ebay-n jobban találni megbízható eladót szűrőkre, de az Ali, úgy fest, nagyon necces
-
un2112
tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Ahogy másutt írták, bármelyik jó, amennyiben eredeti.
Úgyhogy figyelmeztetésül mindenkinek: ettől a csapattól, vagyis a MiKi Digital Store-tól NE vegyetek, mert hamis Hoya szűrőket árusítanak. (Nekem a fele összeget visszafizették, miután dispute-ot nyitottam Alin, így "csak" kb. 2500 Ft-om bánta, hogy hülye voltam, de így ti már megússzátok...) -
un2112
tag
Sziasztok!
62mm-es ND1000-es szűrőt szeretnék venni, lehetőleg olcsón jót, nyilván.
Camdiox, Haida, Fotga, W-Tianya, Zomei (silver rimmed verzió, mert a HD mintha nem létezne 62-esben, vagy HD 67-ben és step-up ring?), Rise(UK).
Ezeket találtam, de normális tesztet egyikről sem. Van bármelyikkel bármi tapasztalatotok? Kimondottan ND1000-essel, nem faderrel?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest