Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Picit szomorúan ülök itt mert édes lebetegedett. Tudtam hogy a 10 nap munka megteszi a hatását. A @ kivan vele hogy nem tudtak betenni neki egy szabadnapot középre...
    Sajnos ez van. Most durmol még. Őrzöm az álmát miközben gépezek. Na nem sokat gépezek nehogy szó érje a ház elejét. Jut eszembe! Tegnap elfelejtettem lejegyezni hogy vettünk egy olcsó de egész tűrhető számítógép asztalt. Még délelőtt megkezdtem az összeszerelését de direkt megvártam vele cuncikát hogy tudjon segíteni a végső összeszerelésben. Van egy pici szekrény rész a aminek a hátlapját fel kellett szegelni. Nagy lelkesedéssel ütögette a szegeket be. Persze elég esetleges volt a találati arány de majd meg zabáltam úgy koncentrált...íme
    A tegnapi nap eseménytelenül zajlott. Ellapátoltam a havat és kilapátoltam táltit is. El kellett volna mennünk fát válogatni de ideszóltak a fatelepről hogy ne menjünk mert nem fogunk tudni válogatni a hóban. Idénre már nagyon elegem van a hóból...
    Ma pihizni és bújni fogunk. Ápolgatjuk édeskét hogy mihamarabb felépüljön.
    Elkezdtem a bioshock 2 játékot is. Mákomra 1024-ben egész jól fut a 2600XT-n. Nekem nagyon tetszett az első része is és ez is eléggé bejövős. Persze csak akkor játszok ha épp alszik mindenki vagy nincs itthon senki. Nem szeretnék a gép rabja lenni megint. Azzal már egy kapcsolatot tönkre tettem.( igaz a gép hozta édest is. :B ) Most nem engedem hogy a gép legyen az első.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák