Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma előbb ébredtem fél órával mint az óracsörgés. Nem tudom mi lelt. A tegnapi időjárás valami elképesztően fos volt. Délelőtt folyamatosan áztunk és még a szél is fújt. Annyira tele volt a hócipőm vele hogy el sem tudom mondani. Ráadásul nagyon tökölős munkafolyamatot kellett csinálnunk amit nem annyira szeretek. Délutánra szerencsére csak a szél maradt ami szintén a nagy kedvencem. Nagyon vártam már hogy végre körbeérjünk a házon. AZ ereszvonalat gyalultuk ki zsinórhoz hogy szép egyenes legyen és a bádogosnak könnyű dolga legyen a csatornafeltételénél. Meg annak ilyennek kell lennie és kész. Annyi időbe kerül amennyibe..Képeket nem készítettem mert el kell bontani az állványokat mert így csak egy kazal fa látszik és nehezen kivehető ki kivel van..
    Tegnap hazaértem és mami mesélte hogy találkozott Imrus osztályfőnökével aki kijelentette hogy a gyereket mindenképpen magával viszi 7.-be és nem engedi hogy megbuktassák. Sajnos töriből és matekból teljesen bukásra áll.Egyszerűen képtelen megtanulni és felfogni. Megbeszéltük hogy ma felmegy az igazgatónőhöz és visszafogjuk jövőre és tegyék vissza a dyslexiás osztályba a huga mellé mert egyszerűen a normál sebességgel képtelen haladni. Megkérdeztük Imrust is és ő is inkább ezen van hogy évet ismétel de nem szeretne ebben az osztályban maradni. Ez van..Hiába erősebb a kreatív oldala a gyereknek ha a tanulás egyszerűen nem megy.Már mindent megpróbáltunk. Majd alakul. Zsani legalább elirányítgatja és a védőszárnyai alá veszi. Legalább egy barátja lesz neki.
    Hardver fronton nagy változások előtt állok. Eladtam a passzív 8500gt-m és eladtam a gyerekek gépéből a ramot. De viszont vettem 4x1giga másik ramot. Azok a memok mennek a nagy gépembe az enyémek a gyerekek gépébe. Tegnap megpendítette Zoli hogy esetleg elviszi a 4870-et akkor viszont azonnal tudok 4890-et venni..Még a hétvégén derül ki hogy lehet elviszik az x1900xtx-et. A végén még az is előfordulhat hogy kirántják alólam az összes videokártyámat. Ez azt jelentené hogy nemcsak nekem hanem a kisgépbe is kellene vga.-t vennem. Az még egy szép eset lenne. Majd alakulunk...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák