Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy zabálós és gép előtt sokat üldögélős napot tartottam. ;] A súlyomon és az idegrendszeremen is látszódik rendesen mindkét ténykedésem. Az új kártyámat tesztelgettem játékokkal. Úgy néz ki hogy hiba nélkül megy neki a 820/1150 is. Persze csak játékokkal teszteltem. Fülig benne vagyok amirror's edge-ben. Az idegeimet kikésziti az hogy néha majdnem el tudok ugrani bizonyos helyekre de épphogy nem érem el. És sokszor azért van mert egyszerűen nem arra van a tovább jutás. Persze addigra jól felbosszant a játék. Minden esetre a játék topikjába betettek egy linket ahol az egész játék fel van véve videora és csak ki kell keresni ahol elakadok és máris tudom merre kell tovább mennem.
    A billentyűmet már szét vertem. A "W" egyszerűen beragadt annyira nyomtam...
    Új rendszert is telepitettem az egyik vinyómra. muszáj volt már mert ezt nagyon leharcoltam a fél év alatt. Sajnos ezen van egy két játék ami miatt életben kell tartanom. Többek között Imrusnak a GTA4 . Megvárom amig végig játsza vagy megunja.
    Persze közben rendezgetem az új rendszert is.Még teljesen csupasz.Azokat a progikat amiket használok azt majd apránként telepitem. Inkább azt a vinyót kellene használni mert az sokkal gyorsabb mint ez amit most használok. Majd szépen áttérünk arra idővel.
    Tegnap bezéltem Zolival és ma már jön bár hasmenése van. Nem tudom sirjak e vagy nevessek.Remélem nem fertőz be de muszáj hogy jöjjön mert egyedül már nagyon nehezen birom..
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák