Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel kettesben mentünk be Fehérvárra. Mónikám elment bevásárolni és apámnál találkoztunk. Én miséztem egyet. Reggeli a mekiben és jöttünk is haza. Én mindenképpen szerelni akartam Szemit mert zavart a beázás. Külön öntöttem vizet a napfénytető vízlevezető csövébe és kiderült hogy a bal oldali el van dugulva és ez okozza a beázást. Ha csak kevés esett akkor át sem jutott a napfénytetőn az eső. Ha kicsivel erősebben de rövid ideig akkor átjutott de alul ázott, ha pedig ömlött az eső akkor átjutott és alul és felül is ázott mert feltelt a levezető cső. Kipucolni szinte esélytelen volt és szétszedni nem tudtam ezért egy pót csövet tettem be amit külön levezettem. Problémát megoldottam, igaz közben eláztattam ott mindent a sok betöltött vízzel. :DDD Szerelés közben véletlenül megkarcolta az ajtóm a mellettem álló autó díszlécét ezért betétlap töltés is volt. Legközelebb jobban figyelek a biztosító meg rendezi a dolgot. Ennyi... :F
    Ma tetőfedő képzésre megyek Kecskemétre. Jó hogy 160km.-re van tőlünk így autókázhatok egész nap. Gyakorlati óránk lesz amire nagyon kíváncsi vagyok.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák