Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap közösen mentünk apámhoz délelőtt. Kicsit beszélgettünk és zabáltunk. Onnan elmentem munkát nézni amit ma kezdek el és közben vittem Adrit az apjához. Szerencsére most csak B.őrsig kellett vinnem mert ott dolgozik az apja.
    Már napok óta panaszkodik édesem hogy vacakol Masni. Rángat és prüszköl. Hazaérve megnéztem a gyújtásrendszert és úgy gondoltam felújítom az egészet mert csillió kilométert futott már úgy hogy nem nyúltunk hozzá. Gyerta-gyújtókábel-gyújtáselosztófedél-rotor. Ebből a kábelt és a gyertyát megkaptam azonnal és adtak egy nem bele passzoló rotort is (amit ma kicserél szerelmem) és ma reggel érkezik az elosztófedél. Ha már szétszedtem megcsiszolgattam az érintkezőket és ettől megjavult a paripája. Ha ma hazaérek kicserélem az újra mindkettőt és holnap ezzel megyek a misére. Lehet kiviszem a pályára is kicsit megkergetni mert szerelmem tiszta nagymamisan vezeti és ellustult. :DDD
    Röfinek is kellett egy kis pályázás, igaz 140-nél látványosan nyeli a benzint. ;]
    Ma terasztetőt készítek. Gyalulás és a régi tetőbe belebontok.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák