Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Úgy aludtam éjjel mint akit agyonvertek. A tegnapi cserepezés totál levette az energiámat. Végeztünk volna ha nem lett volna kevés a cserép. Nagyjából 200db hiányzik amit a hátoldalon hagytam ki hogy a bankos le tudja normálisan fotózni. Mindenképpen vissza kell mennem mert a teraszok sehol nincsenek és szokásos ideiglenes támaszokkal oldottam meg a szelemeneket. Pár képet teszek fel. Csak a szokásos...
reggeli kép a cserepezés előtti állapot
utca front
oldalról
egy közelebbi. ilyenkor az egyenes vonalakat próbálom több kevesebb sikerrel megörökíteni.kúpsor Igazából mind ilyen. Amúgy dögunalom az egész csak ha valakinél kopácsolnak az ácsok és totál hullámos lesz annak esetleg támpont hogy lehet egyenesre is készíteni.
Ma pihenek és felveszem a kapcsolatot azzal a sráccal aki barkácsolni szokott autókat hogy cserélje le Röfiben az olajat. Már én mentem majdnem 12e km.-t mióta megvettem szóval csereérett. Masniról is cserélni kell.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest