- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap végül maradt a családi program mert reggel jött egy sms hogy valamikor a délelőtt folyamán fog oda érkezni a bádog. Inkább elmentem a kis cicaborsónk felmérésére. Hosszú nap volt számára a tegnapi. Reggel egy oviindító csoportos foglalkozás, majd gyógymasszázs és onnan mentünk a neurológushoz aki felmérte a fejlődését amit egy év alatt előre léptünk. Kaptunk pár érdekes infót amin meglepődtünk. Az egyik az hogy amikor megszűnt a hidroterápiánk mi magunknak kellett volna minden héten kérnünk hogy legyen újra. Érdekes. Abban a tévhitben voltunk hogy ha bent van a szakvéleményben hogy kell akkor kapjuk is csak nincs rá szabad ember.
Utána már ki volt teljesen fáradva Boldi és akkor még egy vizsgálaton át kellett esnie ami elsősorban a figyelmen és gondolkodáson alapul. Itt látható volt hogy egyáltalán nem érdeklik a feladatok és már menne haza. Sajnos ez pont egy iq teszt volt amin ugyan hozta az átlag alját de meggyőződésem hogy ezt mondjuk ha az elejére teszik sokkal jobban szerepel. Azért az kiderült hogy a fejében nincs gond de az hogy nem beszél nagyon sokat levon a kortársaihoz képest.
Jövő héttől újra indul a logopédiai fejlesztés és ha minden igaz kapunk gyógytornászt is. A hidrora is bejelentkeztünk és meglátjuk hátha újra medencézhetünk is. Az fejlesztette legjobban az izomzatát és az egyensúlyérzékét.
Nekem megjött a bádoganyagom ezért nekiállhatok dolgozni.
Hazafelé vettünk gyári gyertyákat Röfibe amit ki is cseréltem. Meglátjuk javul e a helyzet.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM