Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap legurultunk a szerelőhöz táltosommal aki 5sec alatt beindította azt. Egy testkábel volt leszakadva amit az ő gyakorlott szeme azonnal kiszúrt. Otthagytam neki hogy próbálja meg kideríteni miért nem gyorsul. Ránézett és azt mondta hogy szerinte ez vagy az lehet de nem menne bele egy cserélgetős javításba mert ha nem elsőre találja meg a hibát akkor simán átléphetjük azt az értékhatárt amit a kocsi ér. Mondjuk pont erre számítottam. Valami hiba a vákumos rendszerben van ami a plusz naftáért fele. Hogy ez maga a vezérlésben vagy a szelepek egyikében van az valszeg már örök rejtély marad. Vasárnap korábban indulunk misére és szerelmem odaugraszt érte én pedig majd mise után azzal jövök haza.
    Jó későn értünk oda a melóba és amúgy is a körülöttünk zajló negatív események hatására nem túl jó a hangulatom. Ez rá is nyomja a bélyegét a teljesítményemre. A lécezést erőltetjük de alig haladunk. Délután még bekaptunk egy munkaügyi ellenőrzést is. Nem volt gond de 3 hónapra visszamenőleg majd be kell menni a céges papírokkal a könyvelőnek. Ez még kellett a közérzetemnek... :(
    Ma amíg nem esik az eső készítem tovább a lécezést.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák