Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Hulla vagyok! Tegnap befejeztük a fagerendázást és nekiálltunk a tetőszerkezetnek. Felállítottuk az egész pár szarufákat és bele a taréjszelement majd egy élszarufát is be tudtunk építeni. Ma folytatjuk a maradék 3 éllel és a mitlikkel. Azután már csak a csonkaszarufákat kell körben bedarálni. Úgy számolom hogy csütörtökön végzünk a szerkezettel ha minden jól megy.
    Reggel meglátogattak a Hiltitől. Pár képet készítettek hogy milyen terméküket használom. Épp forgólézerrel szinteztem de készített videót az akkus fúrógéppel fúrtam pár lyukat szelemenanyagba. Holnap jön és a csavarrögzítést fogja fotózni kisebb és nagyobb behajtókkal. Jövő héten jön a lécezéshez és az akkus körfűrészt fogja dokumentálni de hoz egy gázos szegbelövőt amit kipróbálhatok.
    Édesem ott volt a közelemben oviindítón. Boldi végigbőgte az egészet a lányokkal pedig nem lehetett bírni. Ma elvileg logo lenne de szerelmem nem vállalja be mert idegileg nem bírja a gyerekeket. Adri szerdán vagy csütörtökön jön haza. Már nagyon várjuk!
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák