Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma picit később vagyunk mert hajnalban arra ébredtem hogy izzadok mint állat. Fűtenek mint atom ami érthetetlen... Fel kellett kelnem inni és kinyitni az ablakot. Persze mikor visszaaludtam kódolva volt hogy túlalszunk a szokott időnél.
    Tegnap délelőtt letudtuk a bevásárlást. Már nagyon kifogytunk mindenből és ilyenkor egy nagyobb összeget ott hagyunk az Auchanban. Van egy halvány ígéret arra hogy a héten kifizet minket a világlátott ember is amiből azonnal veszek egy ütvefúrót. ;] Édesem nagyon örül nekem amit teljes mértékben megértek!
    Ovi után vettünk Katinak Jégvarázsos cipőt és Sárinak/Adrinak nadrágot szeretett volna édesem venni de kiakadt teljesen mert Sári állandóan eltűnt a boltban. Őt kellett kergetnie ezért berágott és nem kapott semmit. Én addig kint tologattam Boldit a babakocsiban.
    Egy régen halogatott tetőablak cserét próbáltam a hétre intézni magamnak egy kis zsindelyezéssel de ma még nem tudok oda menni. Annyira nem baj mert itthon maradok Sárival amíg édesék bogyókával elmennek rehabra. Addig se idegeli szerelmemet ez a kis ördögfióka.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák