Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma egy kicsit később vagyunk. Tegnap mivel nem dolgoztunk el tudtam menni rehabra édesékkel. Készítettem pár fotót a gyógytornász engedélyével, bár zavarba jött tőle. Foglalkozás közben Gyönyörű, nemrég átadott épületben szép környezetben jó gyógytornászokkal zajlik a felzárkóztatás. Mindenkinek külön tornásza van, miénk Kriszta néni. Érezhetően nem ment olyan gördülékenyen a torna hogy én is ott voltam. Érdekes hogy ha bárhol vagyok szerelmemmel a levegő megfagy körülöttem. Ennyire durva lenne a kinézetem?
Többet ide se kell jönnöm mert csak visszavetem Boldizsárt a fejlődésben. Sokszor menekült hozzám hogy vegyem fel. Aktívan olyan fél óra torna ment neki utána sírt.
Sári folyamatosan rosszalkodott. Igazi kis Troll volt. Bent a szobában.
És kint az előtérben. Igazi elefánt a porcelánboltban. Sajnos én voltam ilyen rossz gyereknek. Rám azért lehetett mondani hogy fiú vagyok, de rá mit mondjunk?
Ma megyünk lábazatot zsaluzni. Be is kell nyomnunk mert holnap betonozzák.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Többet ide se kell jönnöm mert csak visszavetem Boldizsárt a fejlődésben. Sokszor menekült hozzám hogy vegyem fel. Aktívan olyan fél óra torna ment neki utána sírt.