Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nagyon húzós hetünk lesz bogyókánkkal. Tegnap rosszabodott az állapota. A lyuk a szívecskéjén 6mm-ről 7-8mm-re nőtt ezért azzal már biztos hogy kezdeni kell valamit. Itt a nagy dilemma az hogy a fertőzés után rizikós egy újabb műtét de 3-4 hónapot nem bírna ki addig hogy újra annyira megerősödjön hogy nagyobb eséllyel átvészeljen egy újabb műtétet. Teljesen összeomlottunk. Behívtak engem is az osztályra és együtt zokogtunk szerelmemmel a kis harcosunk ágya mellett. A lélegeztető tubusának váladéka is véres volt ezért le kellett állni egy gyógyszerrel. A helyzet nem túl rózsás. Ma összeülnek a sebészek és a fejes orvosok hogy megvitassák mi legyen. A sors kezébe van Boldizsár és reméljük nem engedi el.
    A tegnap óta zuhanunk és nem tudom valaki meg tud e állítani minket. :(
    A kórházból kilépve el kellett hitetni édes apukájával és a gyerekekkel hogy minden rendben van de őrült nehéz volt. Igazából nem is tudom kiírni ami bennem van. Ez a hét vízválasztó lesz a kis hősünk életében. Szó szerint rettegek mi lesz vele. Most erősebb édes mint én.
    Komolyan olyan életet élnénk amivel a sors haragját ennyire kihívtuk magunk ellen? Érthetetlen...
    Szebb napot mindenkinek.

Aktív témák