Hirdetés
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon lassú a PH.Valami karbantartás lehetett mert nem volt elérhető amikor felébredtem. Nem semmi éjszakán vagyunk túl. Katica csak kézben volt hajlandó aludni mert különben olyan ordításba kezdett hogy a ház zengett tőle. A végeredmény az lett hogy ő édes mellett aludt mellém pedig cuncika költözött. Nagyon oda kell figyelni hogy cunci egy pillanatra se érezze azt hogy ő második. Őt is ugyanannyira szeretjük mint Málnát. Még nem tudjuk melyik lesz az a név amin szólítani fogjuk.
Tegnap reggel 8-ra kizúztam cuncikáért majd közösen mentünk a kórházba a csajokért. Szerencsére szinte nem is kellett várni rá és már jöhettünk is haza. Természetesen itthon folyamatosan ment a fotózás.
Legkisebb szerelmem.
Első tisztábatétel itthon persze ordított
3 csajom.
Csak mi ketten.
Éjfélkor sétáltam én is vele egy fél órácskát mert érezni lehetett hogy édes nem tudja már megnyugtatni mert ideges és ezt érezte Málna. Mondtam neki hogy tegye le és én felveszem. Egy pillanatig sírt csak mert a dörmögő dömötör hangomon csendre intettem és megnyugtattam hogy nincs semmi gond. Egy picit nézelődött a vállamon de amint felvettük a ringatós pózt már be is vágta a szunyát. Sajnos amikor letettem azonnal sírni kezdett. Utána cicizéssel nyugodott csak meg és édes odafeküdt mellé.
Olyan szép napot mindenkinek mint az enyém.
Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- HP 250 G4 i3-4005u/4Gb/AMD R5+Intel HD4400
- KERESEK! Asus ROG Strix RTX3080 O10G V2 GAMING videókártyát!
- Adidas S-es póló
- eladó komplett gép ,pár éve csúcskonfig volt.(ryzen 3600,rx580 8 gb,16 gb gskill ram,minőségi ház)
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen